MSI Afterburner OC scanner.dll hatası veriyor

alphaghost

Centipat
MSI Afterburner OC scanner kullanmaya çalışıyorum fakat hata verip açılmıyor.
PC'ye format attım, yükledim. Bu sorun ortaya çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata ekranında birkaç sorun görünüyor ama en iyisi rapor paylaşın.

Yanlış bilgi
Pml dosyasını oluşturdum fakat buraya nasıl upload edeceğimi bilmiyorum.
PML dosyasını biraz inceleyince sorunu buldum ve hallettim.
VCRuntime140, MSVCP140, NVCuda, MSIMG32 DLL dosyalarının gerekli konumda olmadığını gördüm.
İnternetten indirip klasörlere ekleyince program çalışmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajı düzenleyerek yazdığınız için bildirim gelmemiş, konuları gezerken gördüm. Yaptığınız çözüm yanlış. İnternetten DLL indirerek oraya buraya atmakla sorun çözülmez, başka uygulamalarda yine hata alabilirsiniz.

Bu konuyu dışarıdan gören arkadaşlar için, siz de böyle bir sorun yaşıyorsanız elle DLL atma yoluna gitmeyin. İlk mesajımda bahsettiğim raporu alıp yeni bir konu açın, yardımcı olalım.

Eğer konudaki aynı iki DLL yüzünden hata alıyorsanız C++ 2015 x64 ve x86 paketlerini yükleyin, bu sorunun çözümü budur.

Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center
  • Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…