MSI Afterburner OC scanner tehlikeli mi?

Bu konuda bir şey diyemem. Kartta kullanılan elektronik parçaların sağlamlığına bağlı olduğunu düşünüyorum. Karttan karta değişir bu durum. Zarar görebilir de görmeyebilir de.
@DoctorDuman

Hocam yorum için teşekkürler ben denemiştim bir kere RTX 2060 Gaming Z var. Beyaz ekran geldi kapatıp açtım hiçbir sıkıntı yoktu yanık kokusu falan da yoktu bir şey olmamıştır inşallah diye düşünüyorum.
@canmustu

Rica ederim, o kadar kaliteli karta basit bir şekilde karta zarar geleceğini zannetmem. Voltajı abartmanız lazım yakmak için. Böyle düşünüyorum. Kart kaliteli çünkü. Ama yine de dikkatli olun tabii

Hocam hortlatıyorum ama donup kalırsa veya görüntü kesilirse zarar görmüş olur mu kart merak ettim de?
Msi Afterburnerden yaparsan öyle bir sıkıntı olmaz sen kaldırabileceğinden fazla versen bile ekran bir kaç saniye donuyor ve uygulama bunu anlayıp eski ayara dönüyor

OC scanner NVIDIA'nın kendi geliştirdiği resmi bir API yani sorun olmayacaktır. Elle OC konusundada voltaj değerleri ile oynamadığın sürece en fazla mavi ekran, siyah ekran, görüntüde dalgalanmalar/yırtılmalar, renklerde kayma gibi etkiler görebilirsin. Bu gibi etkilerin birinin ya da birkaçının başladığı nokta çıkabileceğin son noktadır, biraz daha aşağı çekerek stabil olarak kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…