MSI Afterburner OC scanner

daghansener1

Kilopat
Daha fazla  
Afterburner ile OC scannerda test tuşuna basmadan direkt scan dedim şu anki halini görmek için. Öncesinde de OC yapmadım zaten ama scan esnasında gördüm ki base hızım 1300 OC hızım da 1500 ama kart bir anda 1600 1700MHz'de çalışmaya başladı ve sıcaklık en yüksek 72 oldu ben de bir tık korktum ve testi hemen bitirdim sizce bu normal mi?

Kart bütün değerleri denemeye çalışıyor, bu çok normal. GTX 1660'a scan yaptığında 2200 MHZ'leri bile gördü. Kaldı ki 72 derece çok yüksek bir değer değil durumuna göre. Aşağı yukarı 15 dakikada bitiriyordu scan işini sanırım.

Hocam şuan kullandıgınız ekran kartını alacaktım yeni sistem topluyordum 1 ay önce fakat çok ısınıyor dediler diye Gigabyte RTX 2060 6 GB aldim. TUF hakkındaki düşünceleriniz neler?
TUF'a bayılıyorum 😍 RTX2060'da ısınma problemleri çözüldü. Benim bu sıcaklıklarımın nedeni kasada 6 fan yerine 3 fan bulunması. Zaten gamebenchmarklarında 69-70 dereceyi geçmediğini gözlemleyebilirsiniz. Ama kart ısınınca ( +75 derecede ) pervaneler, rüzgar türbini sesi çıkarıyor.

Kart bütün değerleri denemeye çalışıyor, bu çok normal. GTX 1660'a scan yaptığında 2200 MHZ'leri bile gördü. Kaldı ki 72 derece çok yüksek bir değer değil durumuna göre. Aşağı yukarı 15 dakikada bitiriyordu scan işini sanırım.
sağ ol bilgi için 72 dereceyi genelde görmüyorum o yüzden biraz tedirgin oldum

TUF'a bayılıyorum 😍 RTX2060'da ısınma problemleri çözüldü. Benim bu sıcaklıklarımın nedeni kasada 6 fan yerine 3 fan bulunması. Zaten gamebenchmarklarında 69-70 dereceyi geçmediğini gözlemleyebilirsiniz. Ama kart ısınınca ( +75 derecede ) pervaneler, rüzgar türbini sesi çıkarıyor.
Ben gigabyte ile gta 5 te ultra ayarlarda 75 derece üstüne çıkmıyorum sizce nasıl fazla diyenler oldu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı