MSI Afterburner Power Limit "+3734754" gözüküyor

Xanteus

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Aşağıdaki resimdeki gibi her PC açılışında Afterburner'a girdiğimde böyle gösteriyor. Eskiden böyle değildi. Sebebini bilen var mı? Nasıl düzeltebilirim?

1. profili seç, istediğin power limite getir ve profillerin üstündeki kilit simgesine bas belki düzelir.

1. profili seç, istediğin power limite getir ve profillerin üstündeki kilit simgesine bas belki düzelir.
öyle düzeliyor zaten lakin her açılışta sıfırlanıyor. Ben ayarsız her açılışta 100e gelmesini istiyorum. Afterburner dışında bakabileceğim başka uygulama var mı? Belki afterburnerda sıkıntı vardır

100'e getirdiğinde ekran kartı wattına bak, normalden düşük çalışıyor. %111 yapınca normal değerine geliyor. Yani sorunlu. Ayrıca bazen CPU kullanım oranınıda yanlış gösteriyor, masaüstüne gelip tekrar oyuna gelince düzeliyor. MSi Afterburner'a gerçekten artık düzgün çalışan bir alternatif lazım. Varsa bildiğin önerdiğin bir program yazarsan sevinirim.

Hocam sorunu çözebildiniz mi? Bende eskiden Power limit kısmı aktif bile değildi kendi kendine açıldı ve laptopu her açtığımda 2863311 yazıyor. 3-4 kere Revo unistall ile tamamen kaldırıp kurdum ama sorun çözülmedi.

Bende de aynı sorun var. Bir glitch söz konusu. 7 haneli abartılı sayılar çıkıyor. Fakat oyundan power percentage'yi izlediğim zaman 100'ü geçmiyor. Yani önceden hangi ayarda tutuyorsanız, bende 100 mesela, o ayarda çalışıyor.

Bende eskiden Power limit kısmı aktif değildi. Sonra kendi kendine aktif oldu zaten. Bir de bu olay olduktan sonra işlemcim saçmalamaya başladı. Olaydan sonra ilk başta sürekli 2207 MHz civarında çalışıyordu sonra düzeldi bu sefer de eskiden oyunda sıcaklık 76-82 arasında dolaşırken şu an 80-89 arasında gidip geliyor. 3 gündür bu durumla uğraşıyorum kafayı yiyeceğim artık.

Hocam msi afterburneri silince öyle bir problem olup olmadığını test edin. MSI Afterburner alternatifi olarak, muadili olmasa da HWInfo + RTSS kullanabilirsiniz.

Hocam msi afterburneri silince öyle bir problem olup olmadığını test edin. MSI Afterburner alternatifi olarak, muadili olmasa da HWInfo + RTSS kullanabilirsiniz.

HwInfo ile biraz uğraştım. Oluyor ama FPS'yi aşağı itiyor. Ben en üstte FPS olsun istiyorum. MSi'da çok daha kolay ayarlamak ama işte son sürümü şuan problemli.

Hocam MSI Afterburner'i silince öyle bir problem olup olmadığını test edin. MSI Afterburner alternatifi olarak, muadili olmasa da HWiNFO + RTSS kullanabilirsiniz.

HWiNFO'da Afterburner gibi çekilen güç, frekans değerleri sıcaklıklar vs hepsi gözüküyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…