öyle düzeliyor zaten lakin her açılışta sıfırlanıyor. Ben ayarsız her açılışta 100e gelmesini istiyorum. Afterburner dışında bakabileceğim başka uygulama var mı? Belki afterburnerda sıkıntı vardır1. profili seç, istediğin power limite getir ve profillerin üstündeki kilit simgesine bas belki düzelir.
Bende de aynı sorun var. Bir glitch söz konusu. 7 haneli abartılı sayılar çıkıyor. Fakat oyundan Power Percentage'yi izlediğim zaman 100'ü geçmiyor. Yani önceden hangi ayarda tutuyorsanız, bende 100 mesela, o ayarda çalışıyor.
Hocam msi afterburneri silince öyle bir problem olup olmadığını test edin. MSI Afterburner alternatifi olarak, muadili olmasa da HWInfo + RTSS kullanabilirsiniz.Bende eskiden Power limit kısmı aktif değildi. Sonra kendi kendine aktif oldu zaten. Bir de bu olay olduktan sonra işlemcim saçmalamaya başladı. Olaydan sonra ilk başta sürekli 2207 MHz civarında çalışıyordu sonra düzeldi bu sefer de eskiden oyunda sıcaklık 76-82 arasında dolaşırken şu an 80-89 arasında gidip geliyor. 3 gündür bu durumla uğraşıyorum kafayı yiyeceğim artık.
Hocam msi afterburneri silince öyle bir problem olup olmadığını test edin. MSI Afterburner alternatifi olarak, muadili olmasa da HWInfo + RTSS kullanabilirsiniz.
Hocam MSI Afterburner'i silince öyle bir problem olup olmadığını test edin. MSI Afterburner alternatifi olarak, muadili olmasa da HWiNFO + RTSS kullanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.