Çözüldü MSI Afterburner "Some System components cannot be hooked right Now" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sualpsavas

Kilopat
Daha fazla  
Her açtığımda şu hatayı alıyorum. Çözümünü bilen var mı danışmak istedim.

Dosya Ekleri

• 1613480326154.png
    7,4 KB · Görüntüleme: 46
Çözüm
Bu uyarı, RivaTuner'i yeniden başlatmanız gerektiğini söylüyor ama yeniden başlatsanız da bu uyarı her programı açtığında gelmeye devam ediyor. RivaTuner'in kayıt defteri bölümünden "Silent" kısmını "1" yaparak bu uyarıdan genelde kurtuluyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu uyarı, RivaTuner'i yeniden başlatmanız gerektiğini söylüyor ama yeniden başlatsanız da bu uyarı her programı açtığında gelmeye devam ediyor. RivaTuner'in kayıt defteri bölümünden "Silent" kısmını "1" yaparak bu uyarıdan genelde kurtuluyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ya yemin ediyorum. Saatlerdir bakınıyorum, iyi ki denk geldim. Çok sağ olun.

Teşekkür ederim hocam.

Sağ olun sorun çözüldü.

Aslında bu sorunu çözmek değil, hasıraltı etmek oluyor. Güncel sürümü kurup PC'yi yeniden başlatmayı denemenizi öneririm.

Ayrıca arka planda AfterBurner ile çakışabilecek yazılım varsa da kapatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…