Çözüldü MSI Afterburner "System components cannot be hooked..." hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ARoolse

Hectopat
Merhabalar arkadaşlarım. PC'nin fanlarının dönmesi için program kullanmamı söyledi, ben de MSI Afterburner kullanıyordum. Ancak bugün hata vermeye başladı, hatada:
"Some System components cannot be hooked right Now it is strongly recommended to restart application" diyor. Kapatıp açtığımda da aynısını diyor. Acaba bir sorun mu var bilgisayarda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki adımları uygulayabilirsiniz.

Sorunu çözmüyor, sorunu gizliyor, sorunu çözmek için RivaTuner Statistics'in son beta sürümünü yükleyin, ben yükledim ve çözüldü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sorunu çözmüyor, sorunu gizliyor, sorunu çözmek için RivaTuner Statistics'in son beta sürümünü yükleyin, ben yükledim ve çözüldü.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı