Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #1 MSI Afterburner temp limit gözükmüyor, ayarlayamıyorum .+ Voltage 0 yazıyor. Nedenini bilen var mı? Dosya Ekleri msı afterburner.png 202 KB · Görüntüleme: 256
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 8 Eylül 2020 #2 Ayarlardan "voltaj takibini aç" ve "voltaj kontrolünü aç" kısımlarına tik koyun ve öyle deneyin.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #3 Açtım ikisini de hala aynı.Programı Silip tekrar kurdum yine aynı başka ne yapabilirim ? psu ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi
Açtım ikisini de hala aynı.Programı Silip tekrar kurdum yine aynı başka ne yapabilirim ? psu ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 8 Eylül 2020 #4 Azulaa dedi: İkisinide açtım hala aynı. Programı silip tekrar kurdum yine aynı. Başka ne yapabilirim? PSU ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Açtıktan sonraki ekranı atabilir misiniz? PSU ile alakalı değil.
Azulaa dedi: İkisinide açtım hala aynı. Programı silip tekrar kurdum yine aynı. Başka ne yapabilirim? PSU ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Açtıktan sonraki ekranı atabilir misiniz? PSU ile alakalı değil.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #5 . Dosya Ekleri msı afterburner 2.png 192,8 KB · Görüntüleme: 252
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 8 Eylül 2020 #6 Azulaa dedi: . Genişletmek için tıkla... Bu ayarları uygula dedikten sonra uygulamayı kapatıp yeniden açın. Eğer yine olmazsa ne yapacağımı ne yazık ki bilmiyorum .
Azulaa dedi: . Genişletmek için tıkla... Bu ayarları uygula dedikten sonra uygulamayı kapatıp yeniden açın. Eğer yine olmazsa ne yapacağımı ne yazık ki bilmiyorum .
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #7 BalikŞuşişi dedi: Bu ayarları uygula dedikten sonra uygulamayı kapatıp yeniden açın. Eğer yine olmazsa ne yapacağımı ne yazık ki bilmiyorum . Genişletmek için tıkla... temp limit ve power limiti açmak için ne yapmalıyım ?
BalikŞuşişi dedi: Bu ayarları uygula dedikten sonra uygulamayı kapatıp yeniden açın. Eğer yine olmazsa ne yapacağımı ne yazık ki bilmiyorum . Genişletmek için tıkla... temp limit ve power limiti açmak için ne yapmalıyım ?
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 8 Eylül 2020 #8 Azulaa dedi: Temp limit ve power limiti açmak için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Maalesef bilmiyorum. Ben kurduğumda voltaj dışında hepsi açık gelmişti :/. Ancak internetten baktığımda sanırım CFG ile açılabiliyor.
Azulaa dedi: Temp limit ve power limiti açmak için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Maalesef bilmiyorum. Ben kurduğumda voltaj dışında hepsi açık gelmişti :/. Ancak internetten baktığımda sanırım CFG ile açılabiliyor.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2020 #9 BalikŞuşişi dedi: Maalesef bilmiyorum. Ben kurduğumda voltaj dışında hepsi açık gelmişti :/. Ancak internetten baktığımda sanırım CFG ile açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... 2 saattir uğraşıyorum girmediğim site kalmadı cfg dosyasından a ayarları yaptım ama olmadı yine de teşekkür ederim yardımın için
BalikŞuşişi dedi: Maalesef bilmiyorum. Ben kurduğumda voltaj dışında hepsi açık gelmişti :/. Ancak internetten baktığımda sanırım CFG ile açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... 2 saattir uğraşıyorum girmediğim site kalmadı cfg dosyasından a ayarları yaptım ama olmadı yine de teşekkür ederim yardımın için
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 8 Eylül 2020 #10 Azulaa dedi: 2 saattir uğraşıyorum. Girmediğim site kalmadı. CFG dosyasından da ayarları yaptım ama olmadı . Yine de teşekkür ederim yardımın için. Genişletmek için tıkla... Asıl yardımcı olamadığım için ben özür dilerim.
Azulaa dedi: 2 saattir uğraşıyorum. Girmediğim site kalmadı. CFG dosyasından da ayarları yaptım ama olmadı . Yine de teşekkür ederim yardımın için. Genişletmek için tıkla... Asıl yardımcı olamadığım için ben özür dilerim.