- Makaleler
- 3
Daha fazla
Açtıktan sonraki ekranı atabilir misiniz? PSU ile alakalı değil.İkisinide açtım hala aynı. Programı silip tekrar kurdum yine aynı. Başka ne yapabilirim? PSU ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi?
Bu ayarları uygula dedikten sonra uygulamayı kapatıp yeniden açın. Eğer yine olmazsa ne yapacağımı ne yazık ki bilmiyorum
temp limit ve power limiti açmak için ne yapmalıyım ?Bu ayarları uygula dedikten sonra uygulamayı kapatıp yeniden açın. Eğer yine olmazsa ne yapacağımı ne yazık ki bilmiyorum.
Maalesef bilmiyorum. Ben kurduğumda voltaj dışında hepsi açık gelmişti :/. Ancak internetten baktığımda sanırım CFG ile açılabiliyor.Temp limit ve power limiti açmak için ne yapmalıyım?
2 saattir uğraşıyorum girmediğim site kalmadı cfg dosyasından a ayarları yaptım ama olmadıMaalesef bilmiyorum. Ben kurduğumda voltaj dışında hepsi açık gelmişti :/. Ancak internetten baktığımda sanırım CFG ile açılabiliyor.
Asıl yardımcı olamadığım için ben özür dilerim.2 saattir uğraşıyorum. Girmediğim site kalmadı. CFG dosyasından da ayarları yaptım ama olmadı. Yine de teşekkür ederim yardımın için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.