MSİ Afterburner üzerinden overclock

Makaleler
21
Merhaba, ben bu program üzerinden overclock yaparak oyunlardan performans sağlamak istiyorum, ama sizinde yardımınıza ihtiyacım var. Ekran kartımın ısı'sı da uygun gibi sizce overclock yapmaya elverişli mi ?

Adsız.png

Bu arada yazılım üzerindeki voltaj ayarlarıyla hiçbir şekilde oynayamıyorum. Her ayarı yaptım cfg dosyasına bile gittim ancak nafile...

Bazı kartlarda voltaj kilitlidir. Ayarlar kısmında voltaj ayarlarını aktif etmenize rağmen voltaj kilidi açılmıyor ise, bu sizin kartın voltaj kilidi olduğunu gösterir.

Kartınıza uygun "voltaj kilidi açık olan BIOS" var ise, onu indirip kurun.

Kartınızın boştaki sıcaklık değeri iyi, ancak oyun esnasında özellikle O.C'lu hali çok fazla ısınabilir.

Bazı kartlarda voltaj kilitlidir. Ayarlar kısmında voltaj ayarlarını aktif etmenize rağmen voltaj kilidi açılmıyor ise, bu sizin kartın voltaj kilidi olduğunu gösterir.

Kartınıza uygun "voltaj kilidi açık olan BIOS" var ise, onu indirip kurun.

Kartınızın boştaki sıcaklık değeri iyi, ancak oyun esnasında özellikle O.C'lu hali çok fazla ısınabilir.

Ayarlardan da açılmıyor kilit falan, BİOS üzerinden kilit açmayı anlatabilirmisin ?

Nvidia kartların BIOS'unu güncellemede oldukça başarılıyım. Ama AMD kartları daha önce denemediğimden sizi yanlış yönlendirebilirim endişesiyle size pek bir şey söyleyemeyeceğim.

Ancak sizi şöyle de yönlendirebilirim, eğer isterseniz kartınızın şu: VGA Bios Collection: Sapphire HD 5570 1024 MB | techPowerUp BIOS sürümünü kontrol edin, eğer mevcut olan BIOS'tan daha güncel ise indirin. Sonrasında burada: Downloads | techPowerUp ''BIOS Flashing'' dosyalarını indirin.
Ve daha sonrasında ise şu videodaki anlatımı dikkatle izleyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada, geç cevap için de özgünüm.:( Acilen bir yere gitmem gerekti...

Nvidia kartların BIOS'unu güncellemede oldukça başarılıyım. Ama AMD kartları daha önce denemediğimden sizi yanlış yönlendirebilirim endişesiyle size pek bir şey söyleyemeyeceğim.

Ancak sizi şöyle de yönlendirebilirim, eğer isterseniz kartınızın şu: VGA Bios Collection: Sapphire HD 5570 1024 MB | techPowerUp BIOS sürümünü kontrol edin, eğer mevcut olan BIOS'tan daha güncel ise indirin. Sonrasında burada: Downloads | techPowerUp ''BIOS Flashing'' dosyalarını indirin.
Ve daha sonrasında ise şu videodaki anlatımı dikkatle izleyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada, geç cevap için de özgünüm.:( Acilen bir yere gitmem gerekti...

Ben de 1060 kullanıcısıyım ve bende de kilitli ne yapabilirim?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı