Neden ban yiyesiniz?Ben TF2 oynuyorum ve oda bir Valve oyunu ama FPS ve sıcaklıklara bakmak için Afterburner yüklemek istiyorum ama aynı zamanda VAC ban yemekten korkuyorum.
Ben yüklemeyeceğim o programı.Bana kalırsa ban yeme ihtimalin dahi yok fakat bu forumda açılmış şöyle bir konu var. İncele istersen.
CS:GO'da MSI Afterburner açmak nedeniyle ban yemek
MSI Afterburner'ın son güncellemelerden sonra çalışmadığını hepimiz biliyoruz. Ben de biraz araştırma yaptıktan sonra güvenli modu kapatarak Afterburner'ın aktif olduğunu öğrendim. Güvenli modu kapattım girdim oynadım sorun yoktu. Oyunu kapatıp tekrar açttıktan sonra ölüm maçına 2. girişimde ban...www.technopat.net
Volvo'nun salaklığı bana denk gelir belki ondan korkuyorum.Neden ban yiyesiniz?
Tamam Afterburner 3. parti yazılım ama oyuna müdahale olmadığı için ban olacağını hiç sanmıyorum.Ben yüklemeyeceğim o programı.
Volvo'nun salaklığı bana denk gelir belki ondan korkuyorum.
Biliyorum ama yine de korkuyorum.VAC sisteminin ne tür yazılımlara yasaklama verdiği ortada. Afterburner yüzünden VAC yasaklaması alma ihtimaliniz sıfır.
Oyun dosyalarıyla hiçbir alakası yok o yazılımın.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.