DarkRedDede Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #1 Görseldeki gibi Afterburner ve görev yöneticisinde ekran kartının sıcaklığı düşük gözüküyor ama AIDA da yüksek gösteriyor hangisi doğru? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 192 KB · Görüntüleme: 49 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2023
Görseldeki gibi Afterburner ve görev yöneticisinde ekran kartının sıcaklığı düşük gözüküyor ama AIDA da yüksek gösteriyor hangisi doğru?
Çözüm Yener K. 4 Ocak 2023 Tamamdır hocam. Hotspot dediği bağlantı yeri sıcaklığıdır. Aralarında 10 derece gibi farklar olabilir. Sıkıntı yok gözüküyor.
Tamamdır hocam. Hotspot dediği bağlantı yeri sıcaklığıdır. Aralarında 10 derece gibi farklar olabilir. Sıkıntı yok gözüküyor.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #2 HWMonitor ile de kontrol edebilir misiniz? Görev yöneticisinde gözüken genelde yanlış olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS DarkRedDede Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #3 Yener K. dedi: HWMonitor ile de kontrol edebilir misiniz? Görev yöneticisinde gözüken genelde yanlış olmaz. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de 2 det sıcaklık var hangisi doğru ve hotspot tam olarak ne oluyor? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 5,4 KB · Görüntüleme: 36 Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: HWMonitor ile de kontrol edebilir misiniz? Görev yöneticisinde gözüken genelde yanlış olmaz. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de 2 det sıcaklık var hangisi doğru ve hotspot tam olarak ne oluyor?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #4 Tamamdır hocam. Hotspot dediği bağlantı yeri sıcaklığıdır. Aralarında 10 derece gibi farklar olabilir. Sıkıntı yok gözüküyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Tamamdır hocam. Hotspot dediği bağlantı yeri sıcaklığıdır. Aralarında 10 derece gibi farklar olabilir. Sıkıntı yok gözüküyor.
KS KS DarkRedDede Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2023 #5 Yener K. dedi: Tamamdır hocam. Hotspot dediği bağlantı yeri sıcaklığıdır. Aralarında 10 derece gibi farklar olabilir. Sıkıntı yok gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Tamam çok sağ olun. Ben de PC'nin sensörlerinde bir sorun var sanmıştım. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Tamamdır hocam. Hotspot dediği bağlantı yeri sıcaklığıdır. Aralarında 10 derece gibi farklar olabilir. Sıkıntı yok gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Tamam çok sağ olun. Ben de PC'nin sensörlerinde bir sorun var sanmıştım.