MSI Afterburner yan yana uygulama yapılandırması hatası

Astaryus

Kilopat
Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı olmuyor olmayacak herhalde, gerçekten kafayı sıyırmak üzereyim format sonrasında bu sorun oluştu. Yer yüzünde ne kadar C++ varsa indirdim kurdum hatta olanı da sildim kurdum ama olmuyor ne yaparsam yapayım RTSS ve Afterburner çalışmıyor arkadaşlar. Muadili bir uygulama da olmadığı için başka çarem yok, format atmak istiyorum ancak format da sorunu düzeltecek gibi değil. Yok mu bu lanet şeyin bir çözümü yaklaşık 1 haftayı aşkın süredir uğraşıyorum.
@Recep Baltaş.

Yukarıdaki listeyi silelim sayfayı mahvetti. Ben txt olarak alacaktım ama neyse.

Sonuç olarak yine benim verdiğim ama hata veren yüklemeye geldi olay. Yani çalışması için şu pakete ihtiyacı var.

Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.21022.8"

Windows için bir Sfc /scannow komutu verip taratalım.

Net 4.8.1 yüklü değilse buradan indirip yükleyelim.

Yukarıdaki listeyi silelim sayfayı mahvetti. Ben txt olarak alacaktım ama neyse.

Sonuç olarak yine benim verdiğim ama hata veren yüklemeye geldi olay. Yani çalışması için şu pakete ihtiyacı var.

Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.21022.8"

Windows için bir Sfc /scannow komutu verip taratalım.

Net 4.8.1 yüklü değilse buradan indirip yükleyelim.

Hocam Scannow işini yapmıştım ama hiçbir işe yaramadı, şu kurulumu deneyeyim en iyisi.
Hocam Framework 4.8 zaten yüklüymüş, ne yapacağız?
Peki hocam dediğiniz hata veren yüklemeyi nasıl çözebiliriz?

Beginning system scan. This process will take some time.
Beginning verification phase of system scan.
Verification 100% complete.
Windows Resource Protection did not find any integrity violations.

Hocam Scannow işini yapmıştım ama hiçbir işe yaramadı, şu kurulumu deneyeyim en iyisi.
Hocam Framework 4.8 zaten yüklüymüş, ne yapacağız?
Peki hocam dediğiniz hata veren yüklemeyi nasıl çözebiliriz?

Beginning system scan. This process will take some time.
Beginning verification phase of system scan.
Verification 100% complete.
Windows Resource Protection did not find any integrity violations.
En son ki framework sürümünü kurdum ancak nafile, hala değişen birşey yok.

Son düzenleme:
Ben bütün güncellemeleri alınmış Windows 10 kullanıyorum ve işte benim VCRedist kütüphanem. İşaretli olan ise sende aranan ve benim sana verdiğim yükleme.

Sende yüklü olan x86 olanı kaldırıp benimkini yüklemeyi dene.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    34,4 KB · Görüntüleme: 22

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı