Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı olmuyor olmayacak herhalde, gerçekten kafayı sıyırmak üzereyim format sonrasında bu sorun oluştu. Yer yüzünde ne kadar C++ varsa indirdim kurdum hatta olanı da sildim kurdum ama olmuyor ne yaparsam yapayım RTSS ve Afterburner çalışmıyor arkadaşlar. Muadili bir uygulama da olmadığı için başka çarem yok, format atmak istiyorum ancak format da sorunu düzeltecek gibi değil. Yok mu bu lanet şeyin bir çözümü yaklaşık 1 haftayı aşkın süredir uğraşıyorum. @Recep Baltaş.
A security issue has been identified leading to a vulnerability in MFC applications that are built with Visual Studio 2008 and ship the Microsoft Visual C++ 2008 Service Pack 1 Redistributable Package.
Windows bütünlüğünde veya diskteki ölü sektör yüzünden belki bir sıkıntı var. Ben hata almadan kurabiliyorum ve Afterburner bende sıkıntısız çalışıyor.
Windows bütünlüğünde veya diskteki ölü sektör yüzünden belki bir sıkıntı var. Ben hata almadan kurabiliyorum ve Afterburner bende sıkıntısız çalışıyor.
Yok hocam o diğer bilgisayarda burda ki SSD üzerinde öyle bir sorun yok, anlaşılan Afterburner kullanmayacağım herşey için çok teşekkür ederim hocam. Biraz daha araştırayım en azından.