H hüseyin görkem korkmaz Decapat Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 3 14 Temmuz 2018 #1 Fortnite'ta 60 70 FPS alırken MSI Afterburneri yükledim. FPS'im 20-30 olmaya başladı. Kaldırdım ama düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2018
Fortnite'ta 60 70 FPS alırken MSI Afterburneri yükledim. FPS'im 20-30 olmaya başladı. Kaldırdım ama düzelmedi.
famous Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 702 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Twitter 14 Temmuz 2018 #2 MSI Afterburner ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS H hüseyin görkem korkmaz Decapat Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 3 14 Temmuz 2018 #3 famous dedi: MSI Afterburner ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... normalde 60 70 alıyordum onu yükledim ayarlarıyla oynadım felan sonra fpsm düştü sonra kaldırdım geri alamya calıstım ama fpsm 20 30 kaldı Artı 0 Eksi
famous dedi: MSI Afterburner ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... normalde 60 70 alıyordum onu yükledim ayarlarıyla oynadım felan sonra fpsm düştü sonra kaldırdım geri alamya calıstım ama fpsm 20 30 kaldı
famous Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 702 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Twitter 14 Temmuz 2018 #4 hüseyin görkem korkmaz dedi: normalde 60 70 alıyordum onu yükledim ayarlarıyla oynadım felan sonra fpsm düştü sonra kaldırdım geri alamya calıstım ama fpsm 20 30 kaldı Genişletmek için tıkla... CCLeaner ile temizlik yapınız. Artı 0 Eksi
hüseyin görkem korkmaz dedi: normalde 60 70 alıyordum onu yükledim ayarlarıyla oynadım felan sonra fpsm düştü sonra kaldırdım geri alamya calıstım ama fpsm 20 30 kaldı Genişletmek için tıkla... CCLeaner ile temizlik yapınız.
KS KS H hüseyin görkem korkmaz Decapat Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 3 14 Temmuz 2018 #5 famous dedi: CCLeaner ile temizlik yapınız. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama değişmedi famous dedi: MSI Afterburner ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... herhalde overclock yaptım oyüzden fpsm düşmüş olabilir yardımcı olurmusun ben bunu nasıl kaldırırım. Son düzenleme: 14 Temmuz 2018 Artı 0 Eksi
famous dedi: CCLeaner ile temizlik yapınız. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama değişmedi famous dedi: MSI Afterburner ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... herhalde overclock yaptım oyüzden fpsm düşmüş olabilir yardımcı olurmusun ben bunu nasıl kaldırırım.