Çözüldü MSI Afterburner'da Memory sürekli 7200 MHz

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmreGly

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, bilgisiyarım Afterburner'da Memory kısmında sürekli 7200 MHz değerinde çalışıyor. Normalde daha düşük olurdu. Ekran kartıda boşta iken 53 derecelerde çalışıyor. Sorunu nasıl çözebilirim?

1647784845533.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu hallettim. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için; İlk olarak NVIDIA Denetim Masası'na girin, daha sonra 3D ayarların yönetilmesine tıklayın, ardından güç yönetimi modunu bulun ve optimum güç olarak ayarlayın. Son olarak bilgisiyarınızı yeniden başlatın.
Sorunu hallettim. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için; İlk olarak NVIDIA Denetim Masası'na girin, daha sonra 3D ayarların yönetilmesine tıklayın, ardından güç yönetimi modunu bulun ve optimum güç olarak ayarlayın. Son olarak bilgisiyarınızı yeniden başlatın.

Çözüm
ben nvdia ya tıklıyorum açılmıyor nasıl ayapıcam yardımcı olurmusun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı