Overclock lu CARBON TOZU Femtopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 85 9 Ağustos 2020 #2 MSI Afterburner ile CPU (işlemci) overclock edilebilir mi? i7 9700K. Z390 MSI motherboard alacağım.
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 9 Ağustos 2020 #3 @Shimada Sensei Ben her zaman BIOS'tan yapılma taraftarıyım. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 9 Ağustos 2020 #4 Intel için Intel Extreme Tuning Utility işe yarayabilir. Artı 0 Eksi
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.332 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #5 @Shimada Sensei. Artı 0 Eksi
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.309 Çözümler 15 9 Ağustos 2020 #6 SHER-LOCKED dedi: Arkadaş Intel kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Mesajı attıktan sonra orasını gördüm mesajıda silemedim kaldık ortada Artı 0 Eksi
SHER-LOCKED dedi: Arkadaş Intel kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Mesajı attıktan sonra orasını gördüm mesajıda silemedim kaldık ortada
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2020 #7 Intel XTU işe yarayabilir muhtemelen ama en iyisi BIOS'dan yapılması. Artı 0 Eksi
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.332 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #8 Shimada Sensei dedi: Intel xtu işe yarayabilir muhtemelen ama en iyisi BIOS'dan yapılması. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey sormak istiyorum. Bu overclock konularının altına hep sizi etiketliyorlar overclock alanında en uzman moderetör sizsiniz galiba? Artı 0 Eksi
Shimada Sensei dedi: Intel xtu işe yarayabilir muhtemelen ama en iyisi BIOS'dan yapılması. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey sormak istiyorum. Bu overclock konularının altına hep sizi etiketliyorlar overclock alanında en uzman moderetör sizsiniz galiba?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.019 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 9 Ağustos 2020 #9 SHER-LOCKED dedi: Hocam bir şey sormak istiyorum. Bu overclock konularının altına hep sizi etiketliyorlar overclock alanında en uzman moderatör sizsiniz galiba? Genişletmek için tıkla... Herkes her konuda en bilgili olamayabiliyor. Bence en bilgilisi @Shimada Sensei olmakla beraber benim favorilerimdendir. Artı 0 Eksi
SHER-LOCKED dedi: Hocam bir şey sormak istiyorum. Bu overclock konularının altına hep sizi etiketliyorlar overclock alanında en uzman moderatör sizsiniz galiba? Genişletmek için tıkla... Herkes her konuda en bilgili olamayabiliyor. Bence en bilgilisi @Shimada Sensei olmakla beraber benim favorilerimdendir.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2020 #10 En bilgili miyim bilmem de en ilgili benim sanırım. Şu ana kadar 1 laptop ekran kartı yaktım, 2 RAM yaktım 1 tane de işlemci yaktım OC yaparken. Tecrübeyle sabit çoğu bilgim Artı 0 Eksi
En bilgili miyim bilmem de en ilgili benim sanırım. Şu ana kadar 1 laptop ekran kartı yaktım, 2 RAM yaktım 1 tane de işlemci yaktım OC yaparken. Tecrübeyle sabit çoğu bilgim