MSI AG32CQ ses sorunu

Ismail4532

Kilopat
Arkadaslar MSI AG32CQ monitor aldim fakat ses sorunu yasiyorum. Ses gelmiyor. PC'yi televizyona baglayinca herhangi bir sorun yok. DP ile HDMI ile baglandım, etki etmedi. Sizce ne yapmaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses aygıtlarında çıkması hoparlör barındırdığı anlamına gelmiyor, aldığın yerin linkini paylaşır mısın? Ben hiçbir yerde göremedim hoparlörünün bulunduğunu.
Burda hoporlor var yaziyordu ama sanirim benim hatam iyi arastirmamisim urunu
Ses aygıtlarında çıkması hoparlör barındırdığı anlamına gelmiyor, aldığın yerin linkini paylaşır mısın? Ben hiçbir yerde göremedim hoparlörünün bulunduğunu.
Peki ben nasil ses alabilirim sistemden kulaklik giriside yok monitorde? Anakart uzerinden alsam ses kalitesinde dusme yasarmiyim

Burda hoporlor var yaziyordu ama sanirim benim hatam iyi arastirmamisim urunu

Peki ben nasil ses alabilirim sistemden kulaklik giriside yok monitorde? Anakart uzerinden alsam ses kalitesinde dusme yasarmiyim

Ben siteyi kontrol ettim dahili hoparlör yok yazıyor. Aynı monitörü ben de aldım ve ben de acaba var mı diye araştırıyordum şimdi farkettim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı