MSI Alpha 15 A3DD donma sorunu

cheav

Centipat
Merhaba arkadaşlar.
Kısa zaman önce aldığım MSI Alpha 15 A3DD cihazım sorun yaşatıyor.
1. ekran bilgisayarı kullanırken donuyor hiç tepki vermiyor. Klavye ve mouse çalışıyor. Ancak ekran da hiçbir değişiklik olmuyor.
2. mavi ekran hatası veriyor ve "cırrr" bir ses çıkıyor.
Bu sebeplerden dolayı teknik servise gönderdim. 8 gün sonra elime ulaştı. Cihaza sıfırdan kurulum yapıp tüm testleri gerçekleştirdiklerini ve sorun olmadığını belirttiler.
Cihaz geldiği akşam tekrar aynı sorunu yaşadım. Sorun hakkında veya yasal olarak haklar ile ilgili buradan bilgi almak istedim.
Bu konu hakkında yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.
Hata videosu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Özellikleri: MSI ALPHA 15" A3DD-023XTR R7-3750H 16GB DDR4 RX5500M GDDR6 4GB 512GB SSD 15.6 FHD DOS Notebook | ITOPYA

Ekran kartının sürücüsünü DDU ile kaldırın ayrıca, son sürüm yerine bir önceki sürümü kurun.

Bilgisayar servis tarafından sıfırlandığı için ve mavi ekran vermediği için henüz minidump dosyayı oluşmadı. Şu an 2 gündür attığım video da ki gibi ekran donuyor.

Merhaba bu işlem mavi ekran için mi yoksa donma için mi ?

İşlemleri nasıl yapacağım hakkında kaynak önerir misiniz?

Bu sefer mavi ekran vermeye başladı. Ya donuyor ya mavi ekran

Tamam şimdi minidump dosyanızı paylaşın.

Merhaba ben de Msi Alpha 15 A3DD kullanıyorum. Notebook bugün elime geçti. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Mavi ekran olmadı ama birden donuyor, bilgisayar çalışmaya devam ediyor ama görüntü donuk. Windowsu kendim indirdim ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Lütfen geri dönün.

Çevrimiçi gözüküyorsun son durum nedir geri dünüş yapabilir misin??

Son düzenleme:
Bu sorunu, MSI GL62M 7RDX kodlu bilgisayarımda ilk aldığım zaman yaşamıştım. Yaklaşık 2-3 ay boyunca. Windows 10 format attığım halde aynı sorun vardı. Donup kalıyordu bilgisayar. Sonradan, Windows 10 güncellemeleri ve NVIDIA sürücüleri ile sorunum çözülmüştü. Bu sorunu yaşadığım zaman, çok fazla şikayet eden vardı, sadece ben değildim yani.

Hocam mer

Kusura bakmayın yaptığım geç dönüş için

Bu sorunu göz ardı kullanmak yerine şikayet etmek mantıklı mı? Sonuçta 7 8k civarı para veriyoruz. Şikayet edince ne gibi dönüş alabiliriz.

Son düzenleme:
Şikayet ediyorlardı ama kendilerince. İade sürecim bittiği için geri iade olmamıştı. MSI markası iyi hoş ama kronik sorunları var. Bir daha MSI laptop almayı kesinlikle düşünmüyorum. Yaklaşık 6 ay zehir etmişti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…