MSI Alpha 15 A4DEK-018XTR boşta çok ısınıyor

ENESÖZARI

Hectopat
Bilgisayar bırkac saat once ulastı ama bosta olmasına ragmen sag tarata bır sıcaklık soz konusu. Henuz drıverlar harıc hiçbir şey yuklemedım. Icındekı drıverlar zaten bırkac tane. Ne yapmam gerekır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar bırkac saat once ulastı ama bosta olmasına ragmen sag tarata bır sıcaklık soz konusu. Henuz drıverlar harıc hiçbir şey yuklemedım. Icındekı drıverlar zaten bırkac tane. Ne yapmam gerekır?
Bütün sürücüleri kurun, Dragon Center programını yükleyin. Dragon Center üzerinden fan rpm değerlerini ve sıcaklığı kontrol edin.

Bütün sürücüleri kurun, Dragon Center programını yükleyin. Dragon Center üzerinden fan RPM değerlerini ve sıcaklığı kontrol edin.

Dragon Center'ı ındırıp setup kurdum ama sonrasında hiçbir şey olmamıs gıbı oluyor. Ne uygulama sımgesı ne uygulamaya daır bir şey gozukmuyor. BIOS guncel degıl diye olabılır sanırım. Erısemedeım Dragon Center'a.

Bütün sürücüleri kurun, Dragon Center programını yükleyin. Dragon Center üzerinden fan RPM değerlerini ve sıcaklığı kontrol edin.

Ekran kartı drıverlarını nereden bulabılırım? NVIDIA kolay ama Radeon zor o konuda.

Hocam Dragon Center açılmadı ise başlat kısmında arayıp sağ tık– yönetici olarak çalıştıra basın. Çalışmaz ise yukarıda attığım linkten Dragon Center bağlantısına tıklayıp mağaza üzerinden yükleyin.

SSD içinde Driver bölümü silinmediyse eğer oradan otomatik yükleyin. Silinmesi durumunda attığım linkten sürücüleri indirip yükleyin. Ekran kartı sürücüsü için ;

Burada yer alan 21.4.1 sürümünü yükleyin.

Bios ile ilgisi yok hocam bu arada.

BIOS hariç ne varsa yükleyebilirsiniz.

Hocam Dragon Center açılmadı ise başlat kısmında arayıp sağ tık– yönetici olarak çalıştıra basın. Çalışmaz ise yukarıda attığım linkten Dragon Center bağlantısına tıklayıp mağaza üzerinden yükleyin.

SSD içinde driver bölümü silinmediyse eğer oradan otomatik yükleyin. Silinmesi durumunda attığım linkten sürücüleri indirip yükleyin. Ekran kartı sürücüsü için;

BIOS ile ilgisi yok hocam bu arada.

Hocam tek tıkla kur ozellıgını kullanarak kurdum. SSD ıcınde drıverları ama chıpset ve bırkac drıver vardı zaten. Sımdı ekran kartını kuracagım.

SSD içinde driver bölümü silinmediyse eğer oradan otomatik yükleyin. Silinmesi durumunda attığım linkten sürücüleri indirip yükleyin. Ekran kartı sürücüsü için;

BIOS ile ilgisi yok hocam bu arada.

Hocam 184 numaralı hatayı verdı attıgın lınkte. (Gecerlı işletim sisteminiz desteklemediğinden Radeon Software yükleme işleminde devam edilemiyor.)

Hocam şunları kontrol edin;

IMG_20210520_134546.png
Ayrıca Microsoft Mağaza üzerinden(MSI driver sayfasında Utility sekmesinden) Dragon Center, Nahimic, Realtek, SteelSeries Engine uygulamalarını yükleyin.

O profili bilmiyorum hocam, ben extreme performans, game mod, pil kısmından da yüksek performansta kullandım hep. Bahsettiğim profilde kontrol sağlayın bir de.

O profili bilmiyorum hocam, ben Extreme performans, Game mod, pil kısmından da yüksek performansta kullandım hep. Bahsettiğim profilde kontrol sağlayın bir de.

Hocam şu an calısıyourm, aksam musaıt olursan yardımcı olabılır mısın? Gozlemledıgım kadarıyla herhangı bır sıkıntı yok. IPS ekran 0 sıkıntı geldı ama aksam donanım konusunda yardımınıza ihtiyacım olabılır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı