MSI Alpha 15 A4DEK BIOS güncelleme yapılmalı mı?

Bu aralıklarla driver çıkardıkları için bir daha gelen uzun sürebilir. Bana gelen mesajda ben uyku problemi ve Cad programlarında sorun belirtmiştim tahmini 2 ay önce. Çözüm olarak bu driverı çıkartmışlar. Fakat sizde işe yaramamış çok garip 🤔

Sizde bir deneyin bana bakmayin derim. Denerseniz bilgilendirme amaciyla buraya yazabilir misiniz. Ekran karardiktan sonra mouse ile hareket ettirdikten sonra tekrar gidip gelme oldu az once test ettigimde. Uyku sonrasi ve Hz degisiminde sorun olmuyor son guncellemede şu anda.

Sizde bir deneyin bana bakmayin derim. Denerseniz bilgilendirme amaciyla buraya yazabilir misiniz? Ekran karardiktan sonra mouse ile hareket ettirdikten sonra tekrar gidip gelme oldu az once test ettigimde. Uyku sonrasi ve Hz degisiminde sorun olmuyor son guncellemede şu anda.

Hocam bu siyah ekrandan kastınız nedir? Normalde 5 dakika sonra ekran kapanır o değil herhalde?
Hocam bu siyah ekrandan kastınız nedir? Normalde 5 dakika sonra ekran kapanır o değil herhalde?
Hiçbir şey yapmazsan kapanır**

Öneri olarak da şunu yapayım, arama kısmına: Güç ve Uyku Ayarları >> Sağ Taraftaki Menüden Ek Güç Ayarları >> Sol Menüden Güç Düğmelerinin Yapacaklarını Seçin >> Şu Anda Kullanılamayan Ayarları Değiştirin >> Hızlı Başlatmayı Aç kısmındaki tiki kaldırın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı