Ryukly
Picopat
Yayınlamadıkları sürece güncelleyemezsiniz. Driver:CD kısmına sahip olmanız gerekiyor ona entegre etmişler.MSI supportta 101 gözüküyor. 102 sürümüne nasıl güncelleyebilirim?
Yayınlamadıkları sürece güncelleyemezsiniz. Driver:CD kısmına sahip olmanız gerekiyor ona entegre etmişler.MSI supportta 101 gözüküyor. 102 sürümüne nasıl güncelleyebilirim?
Hocam sildim ancak yeni sürüm geldi cihaz tek problem şuan da ekran dokunmayınca kapanıyor ya tekrar uyandırdım yıpıltı yaptı o sırada güncelleme oldu res attı PC düzeldi ilerki günlerde tekrar bilgi veririm.E16UKAMS.102 hocam. Size Driver:CD bölümünü silmemenizi tavsiye etmiştim eğer silmediyseniz sizde de 102 yüklüdür sildiyseniz 101 yüklüdür.
MSI forumunda birisi 102 sürümünü ROM dosyası olarak paylaşmış. Bunu flashlasam sıkıntı çıkma şansı var mı?Yayınlamadıkları sürece güncelleyemezsiniz. Driver:CD kısmına sahip olmanız gerekiyor ona entegre etmişler.
Bios güncellemek çok çetrefilli olacaktır bu durumda. 101'de kalın zaten MSI'ın verdiği sürücüler hariçi dışına çıkamıyoruz 101 de hepsiyle uyumlu ben bu topa girmenizi tavsiye etmem.MSI forumunda birisi 102 sürümünü ROM dosyası olarak paylaşmış. Bunu flashlasam sıkıntı çıkma şansı var mı?
MSI forumu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.