MSI Alpha 15 A4DEK ekranda gidip gelmeler oluyor

20.12.1 sürümü.
Bu sürümden emin miyiz? Ben amd sitesinden radeon software yazılımını indirdim ve amd yazılım yükleyici 20.11.2 önerilen ve 21.3.1 opsiyonel olmak üzere iki yazılım gösteriyor
Bu sürümden emin miyiz? Ben amd sitesinden radeon software yazılımını indirdim ve amd yazılım yükleyici 20.11.2 önerilen ve 21.3.1 opsiyonel olmak üzere iki yazılım gösteriyor
Birde bu fabrika ayarlarına sıfırla meselesi hakkında bilginiz var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    761,2 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:

Hocam tavsiye edilen WHQL imzalıdır. Microsoft tarafından denemiş onaylanmış anlamına gelir onu kullanmak stabilizasyon açıdan daha iyi çünkü opsiyonel olan hala deneme aşamasında oluyor.

Fabrika ayarlarına sıfırla meseleside Radeon üzerinden ayar yaptıysanız yaptığınız ayarlar resetleniyor varsayılan hale geliyor hocam.

Rec olan seçilcek önerilen .

Bu sürümden emin miyiz? Ben AMD sitesinden Radeon Software yazılımını indirdim ve AMD yazılım yükleyici 20.11.2 önerilen ve 21.3.1 opsiyonel olmak üzere iki yazılım gösteriyor.

Bir de bu fabrika ayarlarına sıfırla meselesi hakkında bilginiz var mı?

Benim dediğim optional WHQL sürümü hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı