Bu sürümden emin miyiz? Ben amd sitesinden radeon software yazılımını indirdim ve amd yazılım yükleyici 20.11.2 önerilen ve 21.3.1 opsiyonel olmak üzere iki yazılım gösteriyor
Bu sürümden emin miyiz? Ben amd sitesinden radeon software yazılımını indirdim ve amd yazılım yükleyici 20.11.2 önerilen ve 21.3.1 opsiyonel olmak üzere iki yazılım gösteriyor
Birde bu fabrika ayarlarına sıfırla meselesi hakkında bilginiz var mı?
Hocam tavsiye edilen WHQL imzalıdır. Microsoft tarafından denemiş onaylanmış anlamına gelir onu kullanmak stabilizasyon açıdan daha iyi çünkü opsiyonel olan hala deneme aşamasında oluyor.
Fabrika ayarlarına sıfırla meseleside Radeon üzerinden ayar yaptıysanız yaptığınız ayarlar resetleniyor varsayılan hale geliyor hocam.
Birde bu fabrika ayarlarına sıfırla meselesi hakkında bilginiz var mı?
Bu sürümden emin miyiz? Ben AMD sitesinden Radeon Software yazılımını indirdim ve AMD yazılım yükleyici 20.11.2 önerilen ve 21.3.1 opsiyonel olmak üzere iki yazılım gösteriyor.
Bir de bu fabrika ayarlarına sıfırla meselesi hakkında bilginiz var mı?