MSI Alpha 15 A4DEK ışık sızması sorunu ne kadar yaygın?

llegion1997

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, bugün MSI Alpha 15 laptopumu teslim aldım ancak heyecanım kursağımda kaldı. Resimde görüldüğü şekilde bir ışık sızması var. Alttakiler değil de, üstte sol köşedeki ve üst sağdaki rahatsız edici.

Daha önce ışık sızması olan laptop kullanan varsa, zamanla alışılıyor mı? Sizce değişim talep etmeli miyim? Sinerji bilgisayarın bu konularda ketum olduğu söyleniyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20210601_205415.jpg
    IMG_20210601_205415.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 74
Hocam normal değil. GL 75 kullanıyorum laptopta hafif ışık sızması olduğunu anlamam 3 ay sürmüştü. Sizinki görmezden gelinemeyecek derecede cidden sıkıntılı bence.

Selamlar, bugün MSI Alpha 15 laptopumu teslim aldım ancak heyecanım kursağımda kaldı. Resimde görüldüğü şekilde bir ışık sızması var. Alttakiler değil de, üstte sol köşedeki ve üst sağdaki rahatsız edici.

Daha önce ışık sızması olan laptop kullanan varsa, zamanla alışılıyor mı? Sizce değişim talep etmeli miyim? Sinerji bilgisayarın bu konularda ketum olduğu söyleniyor.
Çok sıkı tutturulduğundan ekrana farklı köşelerden bakarsan yer değiştirir o sıkıntı değil fakat sol üstteki biraz fazla gibi.

Mesajlarınız için çok teşekkürler, yarın servise danışıp muhtemelen değişime yollayacağım. Döndüğünde burayı güncellerim.

Hocam ben direkt iade ettim.
Ürünü servise yolluyorsunuz ve iade/ değişim raporu talep etmeniz gerek, servisin verdiği raporu satın aldığınız yer ile paylaşıp iade veya değişim talep edebilirsiniz. Bu arada ServisPoint gerçekten ilgili bir firma olumlu yanıt alırsınız umarım...

Hocam dört tane Alpha 17 aldım, yani üç kez değiştirdim. Hiçbirinde bu seviyede ışık sızması yoktu. Bundan çok daha az ışık sızması olan ürünlere direkt rapor düzenlediler, değişim işlemi gerçekleştirdim. Sol alt, sağ üst normal. Ortalardaki IPS glow, sol üst ile alt orta ise çok belirgin. Bu şekilde ciddi manada rahatsız eder.

Not: Bu panellerde kronik bir sorun ama sizinki kabul edilebilir seviyede değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı