MSI Alpha 15 A4DEK Valorant istemci düşük FPS

Amett

Hectopat
Katılım
25 Aralık 2020
Mesajlar
430
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
MSI Alpha 15 A4DEK laptopum var ve sanırım bir ayar bozdum ya da başka bir şey bilemiyorum oyun sürekli drop yiyor, oynayamıyorum. İstemci düşük FPS diğer sürekli 5 10 saniye gidiyor geri geliyor. Laptopun özelikleri AMD Ryzen 7 4 nesil işlemci, RX5600M ekran kartı, 8 GB RAM. İnternetten AMD ekran kartlıların yaşadıgını gördüm video kaydı bir şey kapatın diyor ben AMD uygulamasında öyle bir şey göremedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Drop ramin azlığından da giriyor olabilir. Ağır oyun oynuyorsanız örneğin bf 5 gibi normal. Dragon center dan performansı yüksek yapıp prize takarsanız pc otomatik ayarları maksimuma çeker . bozabileceğiniz bir ayar yok . Gpu driverlarınız güncel mi diye de bir göz atın.
 
Drop RAM'in azlığından da giriyor olabilir. Ağır oyun oynuyorsanız örneğin BF 5 gibi normal. Dragon Center'dan performansı yüksek yapıp prize takarsanız PC otomatik ayarları maksimuma çeker. Bozabileceğiniz bir ayar yok. GPU driverlarınız güncel mi diye de bir göz atın.

Şidmi fark ettim Dragon cetırda dediklerinize bakarken Valorant ekran kayıtlarım vardı kasn bütün oyunları vidoları var onu nasıl kapatıyoruz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı