MSI Alpha 15 a4dek vs. ASUS TUF FA506IV-AL064

Evet mavi konusunda hak veriyorum ekrana genel kalibrasyon gerekiyor gibi gelmişti ama windows kalibrasyonunu açtığımda zaten bir çok şeyde kalibre geldiğini gördüm daha çok renk kalibrasyonu gerekiyor sanırım. 1080p konusunda "virtual super resulation" kullanabilirsiniz.Belirtmeliyim ki bende 20.11.2 sürümü çok sorunlu çalışıyor, 20.9.1 ise eski olmasına rağmen çok daha iyi.Sizde de sürücü durumu böyle mi?Ek olarak vbios güncellemesi bulabildiniz mi?
20.12.1 kullanıyorum şu anda. Ne gibi bir sorundan bahsediyorsunuz?

Bu arada hazır aynı bilgisayarı kullanıyoruz, şu konuma bakabilir misiniz?

20.12.1 kullanıyorum şu anda. Ne gibi bir sorundan bahsediyorsunuz?

Bu arada hazır aynı bilgisayarı kullanıyoruz, şu konuma bakabilir misiniz?
Hocam buyurun yaşadığım tüm sorunlar:

Sizin anlattığınız sorun benim anlattığım ikinci soruna benziyor. (Sorun aynı ama yaşanma koşulu farklı neyse okuyunca anlarsınız zaten kusura bakmayın pek anlatamadım.)
Hocam buyurun yaşadığım tüm sorunlar:

Sizin anlattığınız sorun benim anlattığım ikinci soruna benziyor. (Sorun aynı ama yaşanma koşulu farklı neyse okuyunca anlarsınız zaten kusura bakmayın pek anlatamadım.)
"Arkadaşlar tekrardan yazıyorum..." kısmından okuyabilirsin önceki mesajlarda sorunun kaynağını saptayamamış olduğumdan yanlış bilgilendirme olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı