MSI Alpha 15 B5EEK-212XTR 18.999 TL

3060 Lenovo varken yüzüne bile bakılmaz.
Tekrar edeyim. Bütçesi daha fazla olan arkadaşlar tercih edebilir. Lenovo'yu aldıktan sonra yapılması gereken iki iş var: SSD'yi yükseltmek ve RAM'leri çift kanal yapmak. Ha belki bana 512 GB SSD yetiyor diyebilirsiniz ancak günümüzde oyun, dizi boyutları hayli arttı.

En ucuz 1 TB M2 SSD 1500 TL ki en çöpü bu kadar. DDR4 8 GB RAM + M2 SSD 2500 TL gibi bir masraf çıkartacaktır. Zaten bu haliyle de 18000 TL ediyor. Asıl soru aradaki 1000-2000 TL'lik farka değer mi?

Access Memory şu anda %15 performans farkı sunuyor her oyunda. Bu teknolojinin karşılığı şu anda NVIDIA'da yok. Olması da çok güç zira kendisi CPU üretimi yapmıyor.

5600H yerine 5800H kullanılıyor. Bu da ekstradan 2 çekirdek ve daha güçlü bir dahili GPU demek. Smart Shift de oturursa, yine performanstan kazanç olacak. Üstüne MSI Bravo kalitesi. Kronik, duyulduk bir sorununu ben henüz ne burada ne de başka bir forumda gördüm.
 
Soğutması, malzeme kalitesi filan nasıl deneyen var mı? Genelde MSI F/P ürünleri birazcık diğer markalara göre daha kalitesiz oluyor merak ettim.
 
Soğutması, malzeme kalitesi filan nasıl deneyen var mı? Genelde MSI F/P ürünleri birazcık diğer markalara göre daha kalitesiz oluyor merak ettim.
AMD TR, Volkan Erkut'a göndermiş. İncelemesine bakmak istersen;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Soğutma sistemini çok beğendim. Malzeme kalitesine de videoda değiniyor. Farklı yerli/yabancı kaynaklara da bakarak soğutma performansına detaylıca bakabilirsin.
 

Geri
Yukarı