Hocam fotoğrafı bırakıyorum test ederken çekmiştim. 10 dakika boyunca ara ara ping değerlerinin fotoğraflarını çektim.
Ağır oyunu yükleyip test edecek zaman maalesef kalmadı ama ilerleyen zamanlarda arkadaşa yükletip belki ayrı ayrı deneyebilirim.
İşin en tuhaf kısmı da hız testinde wifi 6 1.5 kat daha iyi (download 30 a 20 upload 5 e 4 ping eşit ikisinde de) download ve upload iyiyken nasıl MS bu kadar fazla olabilir anlayamıyorum
MSI ın VGA driver ı yüklü, format attıktan sonra da tekrar MSI VGA daki driveri yükledim fakat 140 civarında gezinmeye devam ediyordu.
Wifi driverı da ikisinde de güncel (MSI sitesindeydi) formattan sonra da ping de değişiklik olmadı.
@Tolga Samet hocam önem sırasında ilk sıraya çekme dediğiniz nedir nasıl oluyor ?
@ue666 hocam sizi çok yoruyorum ama bir soru soracam, Radeon software i driverlari kaldırmadan nasıl silebilirim
Dediklerinizi yarın ilk fırsatta uygulayacam ve sizi bilgilendireceğim çok teşekkürler yardımcı olmaya çalışan herkese
.
Yarın akşama kadar hepsine tek tek bakmış olurum (maalesef ağır oyun yükleme hariç)