alpha bravo 17 şuan 10400 lira alpha 17nin fiyatı düşecek.Alacaklara tavsiyem beklemeleridir.Bende alacağım çünkü tahmin ettiğim fiyat 12000TL'den fazla olmayacak olmasıdır.
bilerek almadım fiyatlar düşecek bu kadar basit tartışmaya girmiyorum dostumAlpha 15 satış fiyatı 1300$ vergisiz 10k yapıyor güncel fiyatı 12,5-13k, alpha 1450 dolar 11k. Dolar düşerse ufak düşüşler olacak ki zaten bu da indirimli aldığımız fiyatlar 10800 aldım ben alpha 15i 17 yi arkadaşlar 11800 e aldı. Şuan alpha 12,5k incehesapta, ebrar bilgisayarda 14,5k alpha 17. Bu aldığımız ürünler fiyat bandını belirlemek için satışa sunuldu. Arz-talep meselesi. Peynir ekmek gibi sattı adamlar bu fiyatın altına neden düşürsün? alpha 17 - 12k alpha 15 10,5-11 altına düşmez.
Sen sanırım indirimli alamayanlardansın dostum 17 yi 11800 den kapış kapış aldı burdaki arkadaşlar ben alpha 15 i ikinci stok yenilemesinde anca alabildim 1 günde bitirdiler stoğu çünkü
dostum bravo 17 zaten 10400 şuan ne yaşıyorsun anlamıyorum yeni çıkan ürün alınıyorsa fiyatı artar talep düşecek fiyatta düşecekAlpha 15 satış fiyatı 1300$ vergisiz 10k yapıyor güncel fiyatı 12,5-13k, alpha 1450 dolar 11k. Dolar düşerse ufak düşüşler olacak ki zaten bu da indirimli aldığımız fiyatlar 10800 aldım ben alpha 15i 17 yi arkadaşlar 11800 e aldı. Şuan alpha 12,5k incehesapta, ebrar bilgisayarda 14,5k alpha 17. Bu aldığımız ürünler fiyat bandını belirlemek için satışa sunuldu. Arz-talep meselesi. Peynir ekmek gibi sattı adamlar bu fiyatın altına neden düşürsün? alpha 17 - 12k alpha 15 10,5-11 altına düşmez.
Sen sanırım indirimli alamayanlardansın dostum 17 yi 11800 den kapış kapış aldı burdaki arkadaşlar ben alpha 15 i ikinci stok yenilemesinde anca alabildim 1 günde bitirdiler stoğu çünkü
Kardeş senin yaşamadığını yaşıyorum, kafam çalışıyor gayetbilerek almadım fiyatlar düşecek bu kadar basit tartışmaya girmiyorum dostum
dostum bravo 17 zaten 10400 şuan ne yaşıyorsun anlamıyorum yeni çıkan ürün alınıyorsa fiyatı artar talep düşecek fiyatta düşecek
Kargocu kendisini alıcı iddia eden birisine teslim etmiş, alıcının kim olduğu belli değil. Ben letgodan ürünü satmak için birisiyle anlaşmıştım ve benim hatam o kişiyle takip no paylaştım. %99 o kişi gidip kendisini alıcı kişi gibi tanıtıp ürünü çaldıHocam kargocu kime teslim etmiş.
Adres yok mu?
haklısınız hocam farkı ilk olarak among us oynarken mor renkli karakterin renginin maviye yakın olmasıyla farkettim. onun dışındaki renklerde bi farklılık hissetmedim. bir de pembe daha açıktı(daha az doygundu). dikkatimi tek çekenler bunlar şu ana kadar.MSI Alpha 15 A4DEK-004 15.6" Thin Bezel 144Hz (3ms) IPS-Level Full HD (Free-Sync) Gaming Laptop w / AMD Radeon RX5600M 6GB GDDR6 (Ryzen 7 4800H) bu sitede %45 ntsc %100 sRGB 144Hz (3ms) IPS-Level 100% sRGB w/ Free-Sync Display
Yazmakta ekran konusunda bilgisi olan arkadaşlar ve laptop eline geçen arkadaşlar ekran hakkında yorum yapabilir mi canlılık konusunda nasıl?
%45 ntsc %100 sRGB nasıl bir kombinasyon oluyor acaba. Ben şahsen bu ürünün eşdeğerlerinin 14-16k olduğu piyasada güzel bir fiyata aldığımızı düşünüyorum ve ekranın canlılığını çok aşırı dert etmeyeceğim çünkü önceki alpha inceleme videolarındada gördüğüm kadarıyla güzel bir canlılığı var. GF65 %72 ntsc idi baya beğenmiştim iade ettiğim laptop, alpha gelince göz kıyaslamasını yaparım eğer farkı anlayabiliyorsam ekran tatmin edici değildir
Yeşili iyi lakin kırmızı ve mavi tonajları biraz geride kalıyor sanırım. Among Us dışında renk doygunluğunda bir noksanlık hissettiniz mi? Film, video vesaire tecrübeniz oldu mu?haklısınız hocam farkı ilk olarak among us oynarken mor renkli karakterin renginin maviye yakın olmasıyla farkettim. onun dışındaki renklerde bi farklılık hissetmedim. bir de pembe daha açıktı(daha az doygundu). dikkatimi tek çekenler bunlar şu ana kadar.
Hocam genel anlamda size katılıyorum. Touchpad kullanarak parmak hareketleriyle roll yapılıyor mu onu bilmiyorum laptop konusunda tecrübeli değilim. SSD yazma hızı gayet iyi bence ama sanki okuma hızı biraz düşük m2 ssd için. Ama diğer arkadaşların yorumunu beklemek lazım.Bende ürünü dün akşam teslim aldım, çok kurcalamadım ama her detayı çok güzel. Evet 11.600 TL az para değil ama inanın ki çok premium algısı var. piyasa da 10bin e dolaşan laptopları 3 e katlar her türlü detay düşünülmüş. Çözemediğim bir şey var fn+f4 tuşu(f4ün altında P1 yazıyor) ne işe yarıyor bulamadım yardımcı olursanız sevinirimbir de touchpad ile internette vs aşağı doğru gidemiyorum(mouse un roll unu kullanarak yapılan hareketi) cahil kaldım biraz nasıl yapabiliriz. SSD performansı... SSD Performansını iyi mi kötü mü yorumlarsanız sevinirim
Hocam Film video izlerken pek farketmedim. Ama size dürüst olayım genel olarak eskiden çok sık kullandığım programlarda neyin farklı olduğunu anlamadığım ama bir şeyin biraz farklı olduğunu farkettigim anlar olmuştu. Sanırım renklerden dolayıydi. Mesela Opera, discord,steam vs. Bit anlığına gözüme farklı geldiğini hatırlıyorum. Ama abartilicak kadar değil. Renklerden dolayı olduğunu şimdi düşününce farkediyorum.Yeşili iyi lakin kırmızı ve mavi tonajları biraz geride kalıyor sanırım. Among Us dışında renk doygunluğunda bir noksanlık hissettiniz mi? Film, video vesaire tecrübeniz oldu mu?