MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Hocam touchpad sorunu bende de var çözemedim bir türlü. Driver konusunda alanların içi rahat olsun partitionlsr gitse bile Radeon, Dragon Center ve SteelSeries Engine indirmeniz yeterli(isteğe bağlı Nahimic şahsen ben indirmedim.) geri kalanını Windows kendisi kuruyor.

Siz AMD'nin hediye ettiği oyunları alabildiniz mi?

Dell G5 SE modelini baz alıyorsunuz, BF5 oynama imkanım olursa kendi testlerimide atarım. MSI muhtemelen daha fazla performans ver
Oyunları alabilen aydınlatsın .d

Tam karşılaştırma yapabilmek için (özellikle ekran konusunda) iki cihazı da yan yana koydum ve ikisini de nihai performans moduna aldım. Solda MSI Alpha 17-A4dek sağda ise MSI-GL65SD model laptop bulunuyor. Bilmeyenler için gümüş kasa olan Alpha modeli oluyor. S9+ ile çektim. Görüntülerde farkedilbiliyor. Fakat bu fark kanımca ciddiye alınacak kadar fazla değil. GL65-SD modeli çok az bir farkla daha iyi görüntü vermeyi başarıyor. Sormak istediğiniz herhangi bir şey varsa karşılaştırma yapabilirim bu modeller arasında. Verileri düzgün aktarabilmek için resimlerde odakları simetrik yaptım.
Hocam eline sağlık GL65 modelinin ekranı %72 ntsc mi kodları farklılaşınca internette detaylı bilgi bulamadım, eğer öyleyse çok ciddi fark yok sadece hafif soluk duruyor alpha, daha önce attığım linkte alpha %45 ntsc %100 sRgb diyor eğer aynı ekransa eski alphanın ekranı (15) 317 nit buda aynıdır. Canlılı

Hocam eline sağlık GL65 modelinin ekranı %72 ntsc mi kodları farklılaşınca internette detaylı bilgi bulamadım, eğer öyleyse çok ciddi fark yok sadece hafif soluk duruyor alpha, daha önce attığım linkte alpha %45 ntsc %100 sRgb diyor eğer aynı ekransa eski alphanın ekranı (15) 317 nit buda aynıdır. Canlılı
Nit değerini programlar ile öğrenme şansımız var mı ?

Hocam sıcaklığın pile takılı olup olmamasıyla alakası var mı? Ve bu dediğiniz sıcaklıkları pile takılıyken mi değilken mi ölçtünüz?
Driverların kurulu olup olmadığını test ederim en azından, teşekkür ederim.
Hocam laptop pilde kullanım sıcaklığı: 25-30 arası (discord ve bir kaç internet sayfası açıkken)
Prize takılıyken 30-37 arası sıcaklıklar gördüm aynı programlar açıkken.
Hocam bana sormamışsınız ama evet, Dragon Center'da Monitör kısmında sağ altta görünüyor.

Hocam bu değerleri hangi modda ölçtünüz? Dragon Center'daki extreme performance'ta mı? Silent'ta mı?
Balanced modunda ölçümler
Hayır hocam problem touchpad kapandı simgesi çıkmasına rağmen, touchpad in kapanmaması.
Driver yüklü olmadığındandır sana özel mesaj atabiliyor muyum orjinal driverleri gönderebilirim sana yükledim hepsini google drive ye
Tam karşılaştırma yapabilmek için (özellikle ekran konusunda) iki cihazı da yan yana koydum ve ikisini de nihai performans moduna aldım. Solda MSI Alpha 17-A4dek sağda ise MSI-GL65SD model laptop bulunuyor. Bilmeyenler için gümüş kasa olan Alpha modeli oluyor. S9+ ile çektim. Görüntülerde farkedilbiliyor. Fakat bu fark kanımca ciddiye alınacak kadar fazla değil. GL65-SD modeli çok az bir farkla daha iyi görüntü vermeyi başarıyor. Sormak istediğiniz herhangi bir şey varsa karşılaştırma yapabilirim bu modeller arasında. Verileri düzgün aktarabilmek için resimlerde odakları simetrik yaptım.
Karşılaştırma için sağolun hocam gördüğüm kadarıyla çok büyük bir fark yok ilk resimde ayrı ayrı çektiğiniz resimde kamera görüntü rengini açmaya çalıştığı için alpha serisi soluk çıkmış yan yana olan fotoğrafta büyük bir fark olduğu görünmüyor bile.

Hocam laptop pilde kullanım sıcaklığı: 25-30 arası (Discord ve birkaç internet sayfası açıkken)

Balanced modunda ölçümler.

Driver yüklü olmadığındandır sana özel mesaj atabiliyor muyum orijinal driverleri gönderebilirim sana yükledim hepsini Google Drive'ye.

Karşılaştırma için sağ olun hocam gördüğüm kadarıyla çok büyük bir fark yok ilk resimde ayrı ayrı çektiğiniz resimde kamera görüntü rengini açmaya çalıştığı için Alpha serisi soluk çıkmış yan yana olan fotoğrafta büyük bir fark olduğu görünmüyor bile.

Hocam buraya linki bıraksanız daha iyi olur yeni alanlarda faydalanır, çok sağ olun.

Hocam laptop elime ulaştı ilk çalıştırmadan sarja mı takmak gerek? Windows indiriyorum şu an USB'ye.
Ben pile takmıştım direkt, arkadaşımın laptopini pile takmadan denedik açılmamıştı.
Hocam laptop pilde kullanım sıcaklığı: 25-30 arası (discord ve bir kaç internet sayfası açıkken)

Balanced modunda ölçümler

Driver yüklü olmadığındandır sana özel mesaj atabiliyor muyum orjinal driverleri gönderebilirim sana yükledim hepsini google drive ye

Karşılaştırma için sağolun hocam gördüğüm kadarıyla çok büyük bir fark yok ilk resimde ayrı ayrı çektiğiniz resimde kamera görüntü rengini açmaya çalıştığı için alpha serisi soluk çıkmış yan yana olan fotoğrafta büyük bir fark olduğu görünmüyor bile.
Sizinki benimkinden çok daha serin hocam. Nedenini bilmiyorum.
Ama oyunlarda hiç sıkıntı yok, Rocket League be Genshin Impact denedim şu ana kadar ikisinde de 75'in üstünü çok az gördü CPU.

Hocam devcon yazanları kurmammı lazım? Anlamadım.
Direk MSİ yazan klasörü indirin ilk sayfadaki cdsetup.exe ye yi açıp bütün driverleri tek tuşla kuruyor zaten.
Ben pile takmıştım direkt, arkadaşımın laptopini pile takmadan denedik açılmamıştı.

Sizinki benimkinden çok daha serin hocam. Nedenini bilmiyorum.
Ama oyunlarda hiç sıkıntı yok, Rocket League be Genshin Impact denedim şu ana kadar ikisinde de 75'in üstünü çok az gördü CPU.
Hocam oturduğum oda da genel olarak çok serin :) ondandır merak etmeyin. Bu arada hocam klavye rengini nereden değiştiriyoruz ben bulamadım birde Nahimic ses kartıyla ilgili driver mi yüklemememiz lazım tam çözemedim kullanamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı