MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Oyunları alabilen aydınlatsın .d

Hocam eline sağlık GL65 modelinin ekranı %72 ntsc mi kodları farklılaşınca internette detaylı bilgi bulamadım, eğer öyleyse çok ciddi fark yok sadece hafif soluk duruyor alpha, daha önce attığım linkte alpha %45 ntsc %100 sRgb diyor eğer aynı ekransa eski alphanın ekranı (15) 317 nit buda aynıdır. Canlılı

Nit değerini programlar ile öğrenme şansımız var mı ?

Hocam laptop pilde kullanım sıcaklığı: 25-30 arası (discord ve bir kaç internet sayfası açıkken)
Prize takılıyken 30-37 arası sıcaklıklar gördüm aynı programlar açıkken.
Hocam bana sormamışsınız ama evet, Dragon Center'da Monitör kısmında sağ altta görünüyor.

Hocam bu değerleri hangi modda ölçtünüz? Dragon Center'daki extreme performance'ta mı? Silent'ta mı?
Balanced modunda ölçümler
Hayır hocam problem touchpad kapandı simgesi çıkmasına rağmen, touchpad in kapanmaması.
Driver yüklü olmadığındandır sana özel mesaj atabiliyor muyum orjinal driverleri gönderebilirim sana yükledim hepsini google drive ye
Karşılaştırma için sağolun hocam gördüğüm kadarıyla çok büyük bir fark yok ilk resimde ayrı ayrı çektiğiniz resimde kamera görüntü rengini açmaya çalıştığı için alpha serisi soluk çıkmış yan yana olan fotoğrafta büyük bir fark olduğu görünmüyor bile.

Hocam laptop elime ulaştı ilk çalıştırmadan sarja mı takmak gerek? Windows indiriyorum şu an USB'ye.

Hocam buraya linki bıraksanız daha iyi olur yeni alanlarda faydalanır, çok sağ olun.

Hocam laptop elime ulaştı ilk çalıştırmadan sarja mı takmak gerek? Windows indiriyorum şu an USB'ye.
Ben pile takmıştım direkt, arkadaşımın laptopini pile takmadan denedik açılmamıştı.
Sizinki benimkinden çok daha serin hocam. Nedenini bilmiyorum.
Ama oyunlarda hiç sıkıntı yok, Rocket League be Genshin Impact denedim şu ana kadar ikisinde de 75'in üstünü çok az gördü CPU.

Hocam devcon yazanları kurmammı lazım? Anlamadım.
Direk MSİ yazan klasörü indirin ilk sayfadaki cdsetup.exe ye yi açıp bütün driverleri tek tuşla kuruyor zaten.
Hocam oturduğum oda da genel olarak çok serin ondandır merak etmeyin. Bu arada hocam klavye rengini nereden değiştiriyoruz ben bulamadım birde Nahimic ses kartıyla ilgili driver mi yüklemememiz lazım tam çözemedim kullanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…