MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Hocam teker teker kontrol ediyorum, çoğu Driver'ı Windows kurmuş iki kere kurma gibi bir şey yapar mı?

Hocam teker teker kontrol ediyorum, çoğu Driver'ı Windows kurmuş iki kere kurma gibi bir şey yapar mı?
Hocam karar sizin ama ben olsam tüm driverleri orjinal olarak gönderilenden yüklerdim. Sadece ekran kartını amd nin kendi sitesinden güncel olanı yüklerdim ama şunu unutmayın önerileni yükleyin ekran kartının güncel olanını yükleyecekseniz isteğe bağlı olan yazan sürümünde diğer hocamda mavi ekran hatası vermişti, sürümü 20.11.2 olması lazım

Hocam Radeon Driver'ını dün kurdum bir problem olmadı, şeyi soruyorum aynı Driver'ı iki kere kurmak gibi bir durum olur mu?

Evet rx 5500m hocam o driver'a dikkat edin mavi ekran vermesin. Ama şuan herhangi biri yüklüyse zaten sıkıntı olmaz diye düşünüyorum çok önemli bi gelişme-yenilik sunan bir driver çıkmadığı sürece. SteelSeries Engine'den ayarlıyosunuz hocam klavyenin renklerini, programı açınca klavyeyi görüyor ordan hazır efektleri ya da kendiniz ayarladığınız renkleri kullanabiliyosunuz. Programlara özel ayarlanmış modlar falan da var.
Arkadaşlar Discord'da falan sık sık konuşmanız gerekiyorsa Realtek Audio driver'ı sesinizi çok azaltıyor. Normalde sıkıntı yokken arkadaşlarıma sesim 1/4'üne falan düşmüştü. Driver'ı kaldırınca düzeldi. O da aklınızda bulunsun.

daha kimse sıcaklık ve fps testi yapmadı mı merak ediyoruz

Hayır olmaz öncekini otomatik kaldırıp yüklemek istediğinizi yükler.

Hocam Realtek, Radeon, Dragon Center ve GPU VGA outputta hata verdi. Realtek Dragon Center ve Radeon'u ben yüklemiştim o yüzden kuramadı ama VGA'dan bir şey olur mu? VGA tam olarak nedir?

Buyrun MSİ Alpha 17 A4DEK ile gelen orjinal driver ler

Çok sağolun hocam. Orijinal driverları yüklemek daha güzel hissettiricektir, en azından benim için.
Hocam Realtek, Radeon, Dragon Center ve GPU VGA outputta hata verdi. Realtek Dragon Center ve Radeon'u ben yüklemiştim o yüzden kuramadı ama VGA'dan bir şey olur mu? VGA tam olarak nedir?
VGA,Chipset isimli driverlar vardı arkadaşım yanımda yüklerken. Ne olduklarını tam olarak ben de bilmiyorum. Radeon Software'ı da bunlardan ayrıydı sanırım.
daha kimse sıcaklık ve fps testi yapmadı mı merak ediyoruz
Hocam ben 2 oyunu test edebildim, onlardan da kabaca bahsettim önceki cevaplarda.

Hocam touchpad de çift parmak özellikleri çalışmıyor sizde de aynı durum var mı?
Daha kimse sıcaklık ve FPS testi yapmadı mı merak ediyoruz

GTA 5'i yüklemeye fırsat bulamadım hocam yüklediğimde hemen sonuçları yüklerim.

VGA driverları Windows kendisi kurmuş onları da hallettim, başka bir uygulama driver kalmadı inşallah alan herkes uzun süre kullanır.

Son düzenleme:
Hata verdikleri yüklüdür zaten sorun olmaz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…