MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Hocam sizde ram çift kanal değil mi ?
Çünkü ben valorant 130 alıyorum şuan tek kanal da
Cs de 140
Mesela @Ryukly hocam çift kanal yapmış o da 140-150 alıyor

Evet hocam çift kanal. Ryzen işlemcilerde çift kanal çok farkediyor, özellikle 3200Mhz olduğunda. Intelde de farkeder ama Amd kadar fark olmaz.

Edit: Hatırladığım değerler bunlar, GTA 5 yüklü ise @Radeon RX 5500M hocam test etmişti, karşılaştırabilirsiniz hocam.

İfadeler: AGO
Evet hocam çift kanal. Ryzen işlemcilerde çift kanal çok farkediyor, özellikle 3200Mhz olduğunda. Intelde de farkeder ama Amd kadar fark olmaz.
Şuan baya sevindim hocam bende yaparsam sizin gibi fps alirim değil mi
Birde bende drop oluyor onlar da gider dime
Ama anlamadığım @Ryukly Hocam da niye fps ler düşuk gibi ...

Hocam fotoğraflar içinden gerçeğe en yakını gibi duran hangisi acaba?
Hocam tekrardan çekmeye çalıştım. Tamamen karanlık odada çekince yanıltıyor diye,hafif ışıklı ortamda çektim. En yakın bu üçü,benim gözümün gördüğü. Bir de üst kapağı hareket ettirdikçe sızmalar yer değiştiriyor anlık..Şimdi farkettim..Bırakınca eski haline dönüyor. Bu da iyiymiş daha ne ler görücez bakalım @ue666
Yeni hocam evet..
Hocam selamlar
Ekran işini pek bilmem ama bu fazla gibi bende de var sızma ama köşelerde var genelde sizde ortada da var @Ryukly hocamın dediği gibi

Yani mi aldınız?
Evet hocam yeni..
@ue666 @Radeon RX 5500M

Son düzenleme:
Hocam siz bilirsiniz tabi ama bence gayet iyi bunlar normal

Hocam etiket gelmedi sanırım ya da görmedim, kusura bakmayın. Sağ alttaki sızmalar biraz fazla sanki. Ama sizin için sorun değilse değiştirmeyin. @ue666 birçok panel görmüş o daha iyi bilir.
Hocam canınız saolsun,estağfurullah..Bugün bir problem var galiba..Sizin yazdıklarınız da bana biraz gecikmeli geliyor..

Şuan baya sevindim hocam bende yaparsam sizin gibi fps alirim değil mi
Birde bende drop oluyor onlar da gider dime
Ama anlamadığım @Ryukly Hocam da niye fps ler düşuk gibi ...
Hocam Jarrod s Tech var, ısınma sorunu olan 5600m li Dell laptopta o değerleri görüyor. Buradaki değerleri alıyorum ben de aşağı yukarı. Sürücüleri kontrol edin bir de. Çift kanal Ram ile performans artacaktır.

@AGO Hocam yeni resimlerde gözünüze batabilecek bi sol alt kısım var. Dediğim gibi açıp iki film izleyin bence. Hem testlerini yaparsınız, performansı iyi sorunu yoksa panel konusunda karar vermeniz kalır geriye.

Hemen deniyorum tekrardan,ben mesajınızı görmediğim için rastgele yapmıştım..Geç geldi mesajlar nedense. Çok teşekkür ederim

Hocam ben gpu driver güncel başka ne etki eder performansa driver olarak biraz yordum sizi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…