@6iantguy Hocam ışık sızması şans işi biraz. Bu serilerde panel tasarımı nedeniyle bir tık fazla. Mesajlarda görmüşsünüzdür, 8 GB belleğe sahip Alpha 15 ile 16 GB belleğe sahip Alpha 17'nin aşağı yukarı fps değerlerini. AAA oyunlarda deneyimleme şansım olmadığı için burada paylaşamadım. Beklentiniz yüksek ise ekranı sizi üzebilir. Onun dışında ısınmadan dolayı malzeme kalitesinin kötü olmasından dolayı sorun çıkaracak bir ürün değil. Kasası sağlam, klavyesi güzel, sürücü konusunda da ben pek sorun yaşamadım forumdakilerin aksine. Şu ürünlerde %72 NTCS panel kullanılsaydı eminim iki katı satardı. Burada beklentiniz de önemli. Monster'dan geçince ekranı renk olarak biraz cansız, oyun performansı bahsettiğiniz modele göre biraz düşük olacaktır. Artısı ise kasa kalitesi, soğutması, klavyesi olur. Ben şahsen biraz düşük fps değerlerine razı olup işlemcisi ve soğutması güzel, nispeten daha uzun ömürlü olarak gördüğüm Alpha 17 modelini aldım. Satıcı konusunda bilgim yok ancak 11K ideal bence.
Hocam kuryede de olsa neticese kargo firmasının çalışanı. Umarım bir an önce alırsınız.
@FalconBey Anladım hocam, bununla geçmiş olsun. Umarım bir an önce sonuçlanır. Yeni bir cihaz alacak mısınız, alacaksanız ne düşünüyorsunuz?