MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

asus rog strix g15 veya hp omen 15 düşünüyorum ama bu cihazın stabilizasyonu soğutması vs. çok iyi cpu-gpu amd olduğu için. gidip intel işlemci alıp forumda ''100 derece normal hemşerim'' diye yorum atıp kendimi kandırmak istemiyorum.

açıkçası gerçek bir f/p ürünü bu alpha 15-17. çünkü performansı iyi ve ucuz ama ısınma malzeme kalitesi vs. sorunları yok o yüzden bunu düşündüm
asus trendyolda satılıyor olası bir iade-değişim durumunda sorun çıkarıyolarmış sanırım yukarıda yorumlarda görmüştüm o yüzden bulaşasım gelmiyo açıkçası, hp omenin de işlemcisi 4 çekirdekli i5 10300h.

4800H varken 10300 almak mantıklı değil bence de. Bahsettiğiniz Asus 1650ti/1660ti ekran kartı içeriyorsa Alpha 15 almak daha mantıklı. Şahsen RTX ve DLSS olmadan full AMD konfigürasyonundan vazgeçmem. Ha 2060 modelinde(RTX için giriş seviyesi denebilir) RTX ne kadar işlevseldir bilemiyorum. Aşağı yukarı sizinle benzer ölçütleri değerlendirerek karar verdim bende.

Hocam MSI Alphayı gerçekten severek almıştım ancak yaşadığım kötü tecrübeden sonra midem bulandı alacak arkadaşlar alabilir teknoloji biraz şans işi, yeni bilgisayar için 10 ile 11 k bütçem var iade olursa, önerileriniz varsa açığım.

Aldım hocam bilgisayarı.Test ediyorum.Gayet hoş geldi bilgisayar.Msi kalitesi var cihazda.

Sağol hocam.Sol üstte ışık sızması çok az var.Rahatsız etmiyor.Başka test varmı yapabileceğim?
Ölü piksel var mı diye de kontrol edin hocam. Sürücüleri ve gerekli programları yükleyince fanları, sıcaklık değerlerini, klavye tuşlarını, touchpadi, usb portlarını kontrol edin. Furmark, Cpu–Z stres testi, CrystalDiskMark SSD testi yapın. Ardından oyunlara geçip test edebilirsiniz.

İfadeler: AGO
yahu bu alphadaki iadenin çok olması kafamı karıştırdı, rog strix g15 mi alsam acaba? işlemcisi 90 derece civarında geziyor soğutması iyi mi emin olamıyorum bir kere dilimiz yandı.(videodaki 10875h ama)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

uzun vadede bu sıcaklıklar can sıkar gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…