6iantguy
Hectopat
Daha fazla
asus rog strix g15 veya hp omen 15 düşünüyorum ama bu cihazın stabilizasyonu soğutması vs. çok iyi cpu-gpu amd olduğu için. gidip intel işlemci alıp forumda ''100 derece normal hemşerim'' diye yorum atıp kendimi kandırmak istemiyorum.İnşallah hocam. Ben 4 tane Alpha 17 deneyimledim. Bu ekran da kullanılmaz denecek kadar ışık sızması yoktu. Bir tanesi film izlerken çok gözüme batıyordu, bir üründe bir tane ölü piksel de olduğu için gönderdim, takıntılı olduğum için üçüncü ürün de içime sinmedi. Dördüncüde baktım hiç yok denebilecek kadar az, daha da göndermedim.
Üçüncü aldığım ürün böyleydi misal(Fotoğrafta normalden daha çok görünüyor);
Eki Görüntüle 1040011
Aklınızda başka alternatif varsa burada paylaşın hocam veya bu fiyat düzeyinde daha iyi bir ürün bulma isteğiniz olursa konu açın, en azından "Niye şu modeli görmedim, bu da gözümden kaçmış." şeklinde düşünmezsiniz, alırken kafanız daha rahat olur.
açıkçası gerçek bir f/p ürünü bu alpha 15-17. çünkü performansı iyi ve ucuz ama ısınma malzeme kalitesi vs. sorunları yok o yüzden bunu düşündüm
asus trendyolda satılıyor olası bir iade-değişim durumunda sorun çıkarıyolarmış sanırım yukarıda yorumlarda görmüştüm o yüzden bulaşasım gelmiyo açıkçası, hp omenin de işlemcisi 4 çekirdekli i5 10300h.asus rog strix g15 veya hp omen 15 düşünüyorum ama bu cihazın stabilizasyonu soğutması vs. çok iyi cpu-gpu amd olduğu için. gidip intel işlemci alıp forumda ''100 derece normal hemşerim'' diye yorum atıp kendimi kandırmak istemiyorum.
açıkçası gerçek bir f/p ürünü bu alpha 15-17. çünkü performansı iyi ve ucuz ama ısınma malzeme kalitesi vs. sorunları yok o yüzden bunu düşündüm