MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

@Velydagi
USB port sorununuz çözüldü mü? Merak ettim, Hepsiburada üzerinden yolladım fakat, satıcı geri yollamış, servise göndermem için.

Sizin sorun neydi hocam?

USB portunda kararsızlık, sürekli USB portuna takılı flash çıkıp giriyor kendi kendine. Bir de bazen yeniden başlatınca açılmıyor, siyah ekranda kalıyor direkt.

USB portunda kararsızlık, sürekli USB portuna takılı flash çıkıp giriyor kendi kendine. Bir de bazen yeniden başlatınca açılmıyor, siyah ekranda kalıyor direkt.
Anladım hocam keşke direkt servise gönderseydiniz. Ben mesajlarda bahsettim diye hatırlıyorum servis olaylarından. Satın aldıktan sonra değişim/iade gibi işlemler dışında satıcı ile işiniz olmuyor. Anlaşmalı kargo(MNG) ile servise gönderiyorsunuz. Benim sorun çözüldü bir günde, sizinki de çözülür umarım hocam kısa sürede.

Peki bu kargo kodu vesaire, tam olarak nasıl alıp gönderiyoruz, detaylı bilgi verebilir misiniz? Bir de klavye ağır oyunlarda çok sıcak oluyor, sizlerde de öyle mi?

Servise sordum, sorun yok dediler hocam. O kısım metal olduğu için iletiyormuş. Hiçbir sorun teşkil etmez denildi.

@Velydagi
USB port sorununuz çözüldü mü? Merak ettim, Hepsiburada üzerinden yolladım fakat, satıcı geri yollamış, servise göndermem için.

Finallerin bitmesini bekliyorum, uzun sürer yetişmez diye yollamadım 20 gün sonra yollamış olurum hocam.

Bir de SSD alsam Takmaya yardımcı olacak var mı servise göndermeye değer mi bilemedim zor iş diyorsanız onu da yaptırayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…