MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

USB portunda kararsızlık, sürekli USB portuna takılı flash çıkıp giriyor kendi kendine. Bir de bazen yeniden başlatınca açılmıyor, siyah ekranda kalıyor direkt.
Anladım hocam keşke direkt servise gönderseydiniz. Ben mesajlarda bahsettim diye hatırlıyorum servis olaylarından. Satın aldıktan sonra değişim/iade gibi işlemler dışında satıcı ile işiniz olmuyor. Anlaşmalı kargo(MNG) ile servise gönderiyorsunuz. Benim sorun çözüldü bir günde, sizinki de çözülür umarım hocam kısa sürede.
 
Anladım hocam keşke direkt servise gönderseydiniz. Ben mesajlarda bahsettim diye hatırlıyorum servis olaylarından. Satın aldıktan sonra değişim/iade gibi işlemler dışında satıcı ile işiniz olmuyor. Anlaşmalı kargo(mng) ile servise gönderiyorsunuz. Benim sorun çözüldü bir günde, sizinki de çözülür umarım hocam kısa sürede.

Peki bu kargo kodu vesaire, tam olarak nasıl alıp gönderiyoruz, detaylı bilgi verebilir misiniz? Bir de klavye ağır oyunlarda çok sıcak oluyor, sizlerde de öyle mi?
 
Servise sordum, sorun yok dediler hocam. O kısım metal olduğu için iletiyormuş. Hiçbir sorun teşkil etmez denildi.

Merhaba,



Ürününüzü aşağıdaki yönergeler doğrultusunda incelenmesi için tarafımıza gönderimini sağlayabilirsiniz.

Ürününüz en kısa süre içerisinde incelenecektir.



Bilginizi rica ederiz,

Saygılarımızla,



MSI ile anlaşmamız uyarınca, MSI ürünlerine İstanbul'da bulunan merkez servisimizden hizmet vermekteyiz.



Ürününüzü, MNG kargo aracılığıyla 137220174 cari kodu ile bize ücretsiz ulaştırabilirsiniz Cihazınızı taşıma esnasında herhangi bir zarar gelmeyecek şekilde paketlemeniz gerekmektedir. Orijinal kutu ile yapacağınız paketleme en güvenli yoldur. Eğer varsa, faturanızın bir kopyasını cihaz içine koymanızı ve arıza ile ilgili bir not yazmanızı (eğer cihazınızda herhangi bir şifre varsa, bilgi güvenliği açısından şifrenizi kaldırmanızı öneririz.) rica ederiz. Lütfen iletişim bilgilerinizi de (Ad, Soyad, Adres, GSM Numarası ve Eposta adresi) cihazla birlikte gönderiniz. Ayrıca bilgi güvenliği açısından bilgilerinizi yedek almanız gerekmektedir. Servis süreçleri esnasında bilgileriniz kaybolabilir. Servise gelmiş olan her cihazın yedeğinin alınmış olması kullanıcı sorumluluğundadır. Serviste yapılan işlemler nedeniyle olası bilgi kayıpları için herhangi bir garanti vermemekteyiz.



Ortalama servis süremiz, yedek parça olması durumunda 5-7 gün arasındadır.



Not: Eğer cihazınızda kullanıcı hatasına bağlı bir arıza tespit edilirse veya cihazınızın garanti süresi sona ermişse, ücretli onarım yapılacaktır. Onarım öncesi gerekli incelemeler yapılarak Arıza tespiti yapılacak, onarım ücreti tarafınıza bildirilecek ve onayınız istenecektir. Ücreti onaylamamanız durumunda 150 TL + KDV (177 TL KDV dahil) arıza tespit ücretimiz bulunmaktadır. Bu ücreti yatırdıktan sonra cihazın gönderimi tarafınıza gerçekleştirilecektir. Ücreti onaylamanız durumunda herhangi bir arıza tespit ücreti talep edilmeyecektir.
 
@velydagi
USB port sorununuz çözüldü mü? Merak ettim, Hepsiburada üzerinden yolladım fakat, satıcı geri yollamış, servise göndermem için.

Finallerin bitmesini bekliyorum, uzun sürer yetişmez diye yollamadım 20 gün sonra yollamış olurum hocam.

Bir de SSD alsam Takmaya yardımcı olacak var mı servise göndermeye değer mi bilemedim zor iş diyorsanız onu da yaptırayım.
 

Geri
Yukarı