MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR vs Lenovo 82B100AATX

Hocam ben tasarım, işlemci, ekran kartına gram laf etmiyorum. Benim tek beğenmediğim kısmı EKRAN. Eğer şu anda kullandığınız cihazın ekranı %45 NTSC ise gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Benim cihazımın ekranı %72'ydi o yüzden ben sorun yaşıyorum ama bu tamamen kişisel birşey. Ben gördüğüm için Lenovo'yu alırım çünkü ekran kartları eşdeğer ve zaten işlemcileri aynı, ekranı da daha iyi olan Lenovo.
Şöyle bir durumda var eğer iki cihazın ekranı 72 olsaydı eğer %1000 MSI derdim

Hocam pişman olmaktan acayip tırsıyorum o kadar para bayılıp üstüne rezil olursak bi tık sıkıntı bu laptopu alıcam gibi gözüküyor yine extra 1500 tl civarı masrafa girecem 32 gb ram yapmak istiyorum.
Alpha 17'de 16GB RAM ile geliyor? Oyun oynuyorsan 16GB yeterli zaten.
32 de 32 hocam ben seviyorum bayılmayı.

MSI Alpha 17 güzel cihazda o fiyat vermek saçmalık olur. Ekran kartı ikisi de aynı performansta olsa da DLSS ve ray tracingde NVIDIA farkını atacaktır.
Depolamadda Legion önde 1TB HDD extrası var. Alpha'ya bu fiyat aşırı aşırı pahalı olmuş olması gerek 11k.
Normalde Alpha iyi tercih ama Legion al geç hocam bu modeller arasında MSI'ın klavye dışında artısı yok. (malzeme kalitesi demeyin komik oluyorsunuz artık)

Herkese merhabalar. Yalnız şu detayı gözden kaçırmayın @SoruBükücü Evkur'un sitesindeki cihaz, Ryzen7 4800H değil. Sanırım bir tık daha az performanslı alt versiyonu. Ben de alma niyetindeydim cihazı yoksa. Lenovo forumundan mart sonu nisan başında az da olsa 2020 Legion 5 stoğu gelebileceği cevabını aldım. Aklınızda bulunsun. Ben takipteyim sürekli. Lenovo Legion 5 gelmezse ve stok kalırsa MSI Alpha 17 alabilirim.

Ekranı %72 diyorlardı %45miy miş Kesinlikle Legion o zaman 17 inç almanın amacı güzel bir ekran zaten geçmiş olsun hocam bu arada Nvidia'da var Amdde vardır illaki renk ayarlarını değiştirip bi ayar çekin daha iyi olur.
Monsterın bile ekranı on numara %30 parlaklık bile fazla geliyor cam gibi ekran Malzeme kalitesi abii

Hayır işlemciler aynı hocam nerden çıkardınız alt versiyon olduğunu?
MSI'ın bir modelinin NTSC'si düşük diye malzeme kalitesinden laf çarpıtıp monsteri övmek mi? Aynen kardeşim Markaya değil modele bak.

Normal 4800H, neresi düşük?

Hocam size açık konuşucam, ben 18 Aralıkta ASUS ROG Strix G512LV-HN165 cihazımı Aras Kargo sağolsun çaldırdım, eğer o gün o cihaz çalınmasaydı 11636 liraya @Radeon RX 5500M hocam gibi ALPHA 17 alacaktım, o gün ALPHA 15 ise 10800 gibi bir rakamdan satıştaydı. Ben bu durumu bile bile 11000 liranın üzerinde A15'i hayatta almazdım ki keza 12500'e Hepsiburadanın kendisinin sattığı ASUS ROG Strix G512LV-HN267 Hepsiburada üzerinde başka bir satıcı tarafından 13500'e satılırken HB'nın kendi stoğu bitmişken ve benim 13500'e de alacak param varken 1000 lira fazla vermeyi gönlüm el vermedi ve almadım. A17 cihazının maksimum ederi 12-12.5 liradır kanaatimce. Her cihazın bir maksimum ederi vardır diye düşünüyorum, ve buna göre cihaza para ödemeyi doğru buluyorum. Sizin yerinizde olsam ben geçmiş ve güncel fiyat politikası gereği o cihazı almam ancak takdir sizin

Model olarak konuşuyorum zaten hocam.Alpha 17 için bu fiyat yüksek değmiyor 17inç almanın mantığı ekran değil mi zaten 5 yıl önceki laptop ekranı gibi bir ekran için 13k vermek mantıklı değil.
O zaman adam gidip alpha 15 alsın sadece 8gb ram taksın 10 kat daha mantıklı olur parasıda cebinde kalır.
Ekranı kalitesizse kalitesiz savunmanın anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…