Y yalcintr Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Aralık 2020 #21 Radeon RX 5500M dedi: Hocam Dell G5 SE'de her yerinden sorun akan bir model. Benim Alpha gelince isterseniz bazı oyunlarda test yapabilirim Genişletmek için tıkla... Radeon RX 5500M dedi: Hocam Dell G5 SE'de her yerinden sorun akan bir model. Benim Alpha gelince isterseniz bazı oyunlarda test yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Evet çok merak ediyorum zaten bekliyorum ısı ve fps değerlerini AAA oyunlarda birde fidelity cas olayınıda deneyin mutlaka
Radeon RX 5500M dedi: Hocam Dell G5 SE'de her yerinden sorun akan bir model. Benim Alpha gelince isterseniz bazı oyunlarda test yapabilirim Genişletmek için tıkla... Radeon RX 5500M dedi: Hocam Dell G5 SE'de her yerinden sorun akan bir model. Benim Alpha gelince isterseniz bazı oyunlarda test yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Evet çok merak ediyorum zaten bekliyorum ısı ve fps değerlerini AAA oyunlarda birde fidelity cas olayınıda deneyin mutlaka