MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR vs. Monster Tulpar T7 v20.2

Bütçe
12.000
Hocam MSI fiyatları şu an indirimlerde Monster ile aynı seviyeye geldi. Ayrıca Monster sorunlu bir firma. İnternettr sorunlu ürünleri ve şikayetler mevcut. MSI alın kafanız rahat olsun.

@xbea hocam çok iyi bir noktaya değindi. Teknoloji şans işiyken Monster'da artık %100 şans gibi oluyor. Kumardan farkı yok. Niye riske giresiniz ki?
msi’n garantisi nasıl ve fiyat performansta bu fiyata en iyi monster gibi duruyor

Çok ısınmıyor soğutma oldukça yeterli fakat altında bez veya ısıyı tutacak bir yüzey olmaması lazım tercihen tahta veya metal masa kullanmanız lazım dizüstü hiç denemedim RTX'de sıcaklık değerlerini bilmiyorum fakat teknik servisleri ve garantileri ilgili PC anakart arızası ile geldi ücretsiz değişim yaptılar 144 Hz 17'3 ekran ile de gayet büyük ve yeterli geliyor ekranı tek sıkıntı 256 GB yetmedi bana 512 GB'ye yükselttim. Malzeme kalitesi sert ve sağlam bir de kargosu biraz yavaş İstanbul'dan antalyaya 3 günde geldi Aras Kargo ile ama çok bir önem farz edeceğini sanmıyorum kargonun. Derece olarak da yoğun kullanımda 75 derece anca gördüm Turbo fan moduyla 65 derecede oynarsınız fanlar biraz sesli çalışıyor ama.

RTX 2070 > RTX 2060 > GTX 1660 Ti >= RX5600M > RX5500M > GTX 1650 Ti sıralama bu şekilde hocam 2020 ve sonrasında çıkacak oyunlarda DLSS açınca FPS +%50 artıyor AMD'de fidelityfx cas var ama izlediğim videolarda açınca performans artırması gerekirken FPS'i yarıya düşürüyor ya da FPS'i artırıyor ama görüntüyü çamurlaştırıyor DLSS'de tam tersi görüntü kalitesi ve FPS doğru orantılı artıyor

Son düzenleme:
RTX 2070 > RTX 2060 > GTX 1660 Ti = RX5600M > RX5500M > GTX 1650 Ti sıralama bu şekilde hocam 2020 ve sonrasında çıkacak oyunlarda DLSS açınca FPS +%50 artıyor AMD'de fidelityfx cas var ama izlediğim videolarda açınca performans artırması gerekirken FPS'i yarıya düşürüyor ya da FPS'i artırıyor ama görüntüyü çamurlaştırıyor DLSS'de tam tersi görüntü kalitesi ve FPS doğru orantılı artıyor.

5600M 2060 90W modeline eşit listeniz yanlış.

5600M 2060 90W modeline eşit listeniz yanlış.
izlediğim videolarda ki karşılaştırmalar mobil ekran kartları arasında ve hepsinde 2060 önde dlss açınca zaten yeni oyunlarda fark 30 -40 fps lere kadar çıkabiliyor, hatta 1660 ti bile 10 fps daha fazla alıyor 5600m e göre , intel ve amd işlemci karşılaştırmasında 4000 serisi işlemciler gerçekten çok iyiler ama amd ve nvidia karşılaştırmasındada nvdia gerçekten çok iyi

İzlediğim videolarda ki karşılaştırmalar mobil ekran kartları arasında ve hepsinde 2060 önde DLSS açınca zaten yeni oyunlarda fark 30 -40 FPS'lere kadar çıkabiliyor, hatta 1660 Ti bile 10 FPS daha fazla alıyor 5600M'e göre, Intel ve AMD işlemci karşılaştırmasında 4000 serisi işlemciler gerçekten çok iyiler ama AMD ve NVIDIA karşılaştırmasındada NVIDIA gerçekten çok iyi.

1660 Ti ile arasında 10 FPS fark olan 5500M'dir. Sadece örnek olarak 5600M BF5'te 83 FPS alıyor, 2060 90W ile aynı değer. Ortalama bir 1660 Ti ise 75 FPS.

1660 Ti ile arasında 10 FPS fark olan 5500M'dir. Sadece örnek olarak 5600M BF5'te 83 FPS alıyor, 2060 90W ile aynı değer. Ortalama bir 1660 Ti ise 75 FPS.

Hocam jarrods tech kanalının videolarına bakmanızı tavsiye ederim çok daha doğru sonuçlar alırsınız. Bu sitelere güvenmemek lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam buradada önde 2060 birde AAA oyunlarda DLSS açık olmadan ölçülmüş + asus tuf serisi gibi sıkıntılı bir kasada olmasına rağmen 2060 önde

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hocam buradada önde 2060 bir de AAA oyunlarda DLSS açık olmadan ölçülmüş + ASUS TUF serisi gibi sıkıntılı bir kasada olmasına rağmen 2060 önde.

Hocam Dell G5 SE'de her yerinden sorun akan bir model. Benim Alpha gelince isterseniz bazı oyunlarda test yapabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı