MSI Alpha 17 alınır mı?

Bence sıfır cihazın içini açtırmayın iade edin eğer başka marka almazsanız yine aynısından alırsınız. Bir de şarjdaykenmi oluyor?

Evet kuantum sanal sitesinden almış olduğum MSI Alpha 17 laptopum an itibarıyla elime ulaştı. İlk izlenim mükemmel ötesi çok karizmatik bir laptop kalın sanıyordum ama ince ve çok şık klavyesi çok rahat duruyor ekran inceliği de çok iyi rengi ayrı güzel kısacası tasarım 10/10 birazdan Win 10 kurup çalıştıracağım. @duran10 @Radeon RX 5500M

Dosya Ekleri

• 3669CD8D-D121-44D2-B475-6EEF0F9F79D0.jpeg
    162,1 KB · Görüntüleme: 99
  • 41981014-0ACE-410B-BA80-9CC8634EF39C.jpeg
    124,4 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
Hayırlı olsun.Birde bilgisayarı çalıştırdığınızda yandan bir bakarmısınız kararma oluyor mu?

Hayırlı olsun, bende ilk kutusunu açtığımda şaşırmıştım. Çok karizmatik özellikle rengi.

İnceliği beni çok şaşırttı.

Hocam benim eski bilgisayarım Lenovo Y700dü, çok ince bir Gaming laptoptu. O yüzden bana biraz kalın geldi diyebilirim. Ama diğerlerinde göre ince olduğu doğrudur.

Hocam benim eski bilgisayarım Lenovo Y700dü, çok ince bir Gaming laptoptu. O yüzden bana biraz kalın geldi diyebilirim. Ama diğerlerinde göre ince olduğu doğrudur.

Evet soğutma sistemine ve özelliklerine göre çok ince bir laptop resimlerde daha kalın duruyor. Gayet şık adamlar bizim kadar tanıtmamıştır bu laptopu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…