MSI Alpha 17 alınır mı?

Alınır, merak ettiğiniz bir şeyi varsa cevaplayabilirim:)
1.Soru: RX 5600M'in NVİDİA rakibi nedir?
2.Soru: Yazılımsal olarak NVİDİA kadar iyi değil diye duydum. Büyük bir fark olur mu?
3.Soru: Bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum. Uygun mudur?
4.Soru: Legion 5'e göre ekran kalitesi nasıl?
5.Soru: MUX yokmuş galiba. Bunun bir etkisi olur mu? (Aslında sadece NVİDİA için sorunmuş diye duydum doğru mudur?)
6.Soru: RTX 2060'li Legion'a göre FPS farkı var mıdır? (Sadece 2 saat kullanabildim ama Dark Souls 3 en yüksek ayarlarda oldukça akıcıydı.)
Şimdiden teşekkürler aklıma gelirse daha yazarım.

1.Soru: RX 5600M'in NVIDIA rakibi nedir?

2060, 115W.

2.Soru: Yazılımsal olarak NVIDIA kadar iyi değil diye duydum. Büyük bir fark olur mu?

WHQL driver olduğu sürece pek bir sorun yaşamazsınız.

3.Soru: Bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum. Uygun mudur?

Radeon kaynaklı sorun çıkarabilir, ancak her türlü bir çözümü bulunuyor.

4.Soru: Legion 5'e göre ekran kalitesi nasıl?

Renkler soluklaşacak, üzgünüm ama bunu hissedeceksiniz. Yazılımsal olarak birkaç çözüm var ama donanım kadar etkili olmayacaktır.

5.Soru: MUX yokmuş galiba. Bunun bir etkisi olur mu? (Aslında sadece NVIDIA için sorunmuş diye duydum doğru mudur?)

Doğrudur, Radeon ekran kartlı laptoplarda MUX'a ihtiyacınız yok. Her türlü 144Hz'in hakkını verecektir.

6.Soru: RTX 2060'li Legion'a göre FPS farkı var mıdır? (Sadece 2 saat kullanabildim ama Dark Souls 3 en yüksek ayarlarda oldukça akıcıydı.)

Bu laptopta 100 ya da 95W 5600M var. Sağlam kaynaklardan ownordisown'a göre 60W 5600M 115W 2060'a eşitmiş. Yani bir fark değil kazanç bile hissedebilirsiniz.(tabii oyun optimizasyonuna göre de değişir.

Şimdiden teşekkürler aklıma gelirse daha yazarım.

Rica ederim, memnuniyetle cevaplayabilirim.:)

2060, 115W.

WHQL driver olduğu sürece pek bir sorun yaşamazsınız.

Radeon kaynaklı sorun çıkarabilir, ancak her türlü bir çözümü bulunuyor.

Renkler soluklaşacak, üzgünüm ama bunu hissedeceksiniz. Yazılımsal olarak birkaç çözüm var ama donanım kadar etkili olmayacaktır.

Doğrudur, Radeon ekran kartlı laptoplarda MUX'a ihtiyacınız yok. Her türlü 144Hz'in hakkını verecektir.

Bu laptopta 100 ya da 95W 5600M var. Sağlam kaynaklardan ownordisown'a göre 60W 5600M 115W 2060'a eşitmiş. Yani bir fark değil kazanç bile hissedebilirsiniz.(tabii oyun optimizasyonuna göre de değişir.

Rica ederim, memnuniyetle cevaplayabilirim.:)
Teşekkürler hocam almayı düşünebilirim. Başka bir sorum olacak. Bu fiyata ekranı güzel önerebileceğiniz bir model var mı?

Teşekkürler hocam almayı düşünebilirim. Başka bir sorum olacak. Bu fiyata ekranı güzel önerebileceğiniz bir model var mı?

Yoktur hocam, firmalar Türkiye'de fiyattan kısmak için kötü paneller kullanıyor. Alpha'da bu eksiği FreeSync Premium ve 17 inç olması kapıyor gibi.

Yoktur hocam, firmalar Türkiye'de fiyattan kısmak için kötü paneller kullanıyor. Alpha'da bu eksiği FreeSync Premium ve 17 inç olması kapıyor gibi.
Şuan masaüstünde bunu kullanıyorum bakalım ne kadar fark edecek. Teşekkürler tekrardan. İade bitince bu fiyat devam ederse muhtemelen alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı