FurkanFurkan
Femtopat
Daha fazla
Merhaba 1 hafta önce başlıkta bahsettiğim modelden aldım Ryzen 7 5800H ekran kartı ise RX 6600M bilgisayarı kurduktan sonra Wi-Fi'de kopma, MSI Driver App Center'a bağlandığımda can not find Update'in server hatası, AMD software uygulamasında fan kontrolü yapamamam ve fan dönüş hızının 0 görünmesi aynı zamanda FPS göstermek için kullanılan CTRL Shift o kısayol tuşunun hiç olmaması, Afterburner programında fan ayarlama kısmına müdahale edilmemesi ve sıfır olarak görünmesi gibi hatalarla karşılaşıyordum bilgisayarı servise gönderdim Wireless modülü değiştirilip başka sorun yok denilerek gönderildi.
Bilgisayardan bazı SS'ler aldım bakarsanız memnun olurum hiçbir düzelme yok sadece Wi-Fi kopması yaşanmıyor artık. İade etmeyi düşünüyorum bu sorunlar yüzünden. 22500 TL ödedim bu bilgisayara yeni bilgisayar tavsiyeniz ya da çözüm öneriniz varsa cevaplarınızı bekliyorum.
Bilgisayardan bazı SS'ler aldım bakarsanız memnun olurum hiçbir düzelme yok sadece Wi-Fi kopması yaşanmıyor artık. İade etmeyi düşünüyorum bu sorunlar yüzünden. 22500 TL ödedim bu bilgisayara yeni bilgisayar tavsiyeniz ya da çözüm öneriniz varsa cevaplarınızı bekliyorum.