MSI Alpha 17 C7vg oyun oynarken 103 derece oluyor

cclejajdjjs

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 ay önce MSI Alpha 17 C7vg NVIDIA RTX 4070+Ryzen 7 7840HX laptop aldım ancak laptop çok ısınıyor. Garantiye verdim ancak bana bir sorun yok dediler. Dün oyun oynarken 103c° bile gördü. Undervolt yapmak istedim ancak BIOS kilitli. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Yaklaşık 1 ay önce MSI Alpha 17 C7vg NVIDIA RTX 4070+Ryzen 7 7840HX laptop aldım ancak laptop çok ısınıyor. Garantiye verdim ancak bana bir sorun yok dediler. Dün oyun oynarken 103c° bile gördü. Undervolt yapmak istedim ancak BIOS kilitli. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Termal bakımı en son ne zaman yapıldı?

Belkide erkenden pump out olmuştur. Limitleyip kullanmak gerekebilir ya da PTM7950-Thermalright heilos gibi ürünler uygulanabilir.

Hocam daha 3 gün önce garantiye vermiştim, ısınıyor diye.Sorun yok deyip bakımını yapıp gönderdiler.

1 aydır uğraşıyorum yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum.

Hocam daha 3 gün önce garantiye vermiştim, ısınıyor diye.Sorun yok deyip bakımını yapıp gönderdiler.

1 aydır uğraşıyorum yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum.
Amd işlemcide sınırlama rehberleri var YouTube’da. Bakıp bir miktar watt kısarak nerdeyse fps kaybetmeden sıcaklık düşürebilirsiniz.

Bu uygulamanın çalıştığına emin miyiz hocam? Hiçbir değişiklik olmadı.
Ayarları doğru uyguladıysanız çalışmaması için sebep yok. Belki watt değil de 90 dereceye sıcaklık limiti koyarsınız 90 üstüne çıkmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı