Mesajları gülerek okudum 10 dakikadır. Yanlış bilgi verenler, doğru bilgi verenlerin mesajlarına beğenmedim ibaresi bırakmış. Görmeyeli işlemciler dayanaksız, hemen bozulan, sıcağa gelemeyen bir donanım haline gelmişte haberimiz yok .
O ayrılanlara kaynak sorarsanız cevabın “oturma organlarından” geldiğini görürsünüz. Doğrudan AMD Community sayfasında yetkili birisinin yazısını paylaştım, gereken cevap orada yazıyor .
Gayet doğal dereceler. Yüksek güç tüketiyor zaten işlemci. O watt değerlerinde ortalama bir laptop bu derecelerde çalışır. Thorttle yemediği sürece konu sahibi kafaya takacak bir şey yok.
Gayet doğal dereceler. Yüksek güç tüketiyor zaten işlemci. O watt değerlerinde ortalama bir laptop bu derecelerde çalışır. Thorttle yemediği sürece konu sahibi kafaya takacak bir şey yok.
O ayrılanlara kaynak sorarsanız cevabın “oturma organlarından” geldiğini görürsünüz. Doğrudan AMD Community sayfasında yetkili birisinin yazısını paylaştım, gereken cevap orada yazıyor .
"In fact, this is the same design target we’ve had for a number of product generations, but it has not been until the Ryzen 7000 series that the platform has had access to a level of socket power that makes 95 C"
Yani diyor ki "açıkçası, bu bir kaç jenerasyondur hedefimizdi ancak 7000 serisinden önce güç tüketimi 95 dereceye ulaşacak kadar yüksek olmuyordu.".