arsmoriendi636
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar selam laptop alacağım. Ağırlıklı mühendislik programları (AutoCAD, altium designer, SolidWorks, Matlab vs yüksek kapasiteli tasarım ve çizim) ayrıca oyun için laptop almak istiyorum. Bütçem 20k civarı. Son iki haftadır bayağı araştırma yaptım birkaç model arasında kaldım ve kriterlerimi belirledim diyebilirim.
Çizim ve tasarım için 17'3 ekran olması çok işime yarayacağını düşünüyorum.
Sanırım bu bütçelerde en iyi ekran kartı RTX3060 veya RX6600 m veya 6700M.
Aşağıya birkaç beğendiğim laptop linkini bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
MSI ALPHA 17--22.5k
MSI PULSE GL76:--24.5k
ASUS TUF FX706--25k
MONSTER TULPAR T7 V22.2-24K
Bayağı kıyaslama yaptım ama bir türlü karar veremedim. Acaba NVIDIA ekran kartı mı alsam yoksa AMD mi veya burada en iyi performanslı büyük ihtimalle Monster(ekran kartı 130W ve 2K 165Hz ekranı var) ama malzeme kalitesinden alasım pek de gelmiyor. Çoğu yerde Acer ve Lenovo'da görüyorum ama onlarada güvenesim gelmiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çizim ve tasarım için 17'3 ekran olması çok işime yarayacağını düşünüyorum.
Sanırım bu bütçelerde en iyi ekran kartı RTX3060 veya RX6600 m veya 6700M.
Aşağıya birkaç beğendiğim laptop linkini bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
MSI ALPHA 17--22.5k
MSI PULSE GL76:--24.5k
ASUS TUF FX706--25k
MONSTER TULPAR T7 V22.2-24K
Bayağı kıyaslama yaptım ama bir türlü karar veremedim. Acaba NVIDIA ekran kartı mı alsam yoksa AMD mi veya burada en iyi performanslı büyük ihtimalle Monster(ekran kartı 130W ve 2K 165Hz ekranı var) ama malzeme kalitesinden alasım pek de gelmiyor. Çoğu yerde Acer ve Lenovo'da görüyorum ama onlarada güvenesim gelmiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: