Kuzenimin MSI Alpha serisinden laptopu var ama bir türlü dahili GPU'yu kapatamadık. Bazı oyunlarda ısrarla dahili GPU kullandığı için 20 30 FPS veriyor. @Radeon RX 5500M hocam çözümü var mı bunun?
Kuzenimin MSI Alpha serisinden laptopu var ama bir türlü dahili GPU'yu kapatamadık. Bazı oyunlarda ısrarla dahili GPU kullandığı için 20 30 FPS veriyor. @Radeon RX 5500M hocam çözümü var mı bunun?
O şekilde denedim ancak çözülmedi oyun Minecraft.Alpha serisinde MUX yok, kapatamazsınız. 20 30 FPS veren oyunları grafik ayarlarından yüksek performansa alın. Büyük ihtimalle çözülecektir.
O şekilde denedim ancak çözülmedi oyun Minecraft.
Oyun orjinal, hem orjinal launcher hem Technic Launcher hem Badlion ile denedim hiçbiri olmadı galiba çözüm yok.Orijinal mi hocam, değilse onun için çözümüm yok maalesef. Bende onu düzeltememiştim. Uygulama kaynaklı sanırsam.
Oyun orijinal, hem orijinal Launcher hem Technic Launcher hem Badlion ile denedim hiçbiri olmadı galiba çözüm yok.
Oyun orijinal, hem orijinal Launcher hem Technic Launcher hem Badlion ile denedim hiçbiri olmadı galiba çözüm yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.