MSI Alpha15 A4DEK 018XTR alınır mı?

BurakFitness

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar MSI Alpha15 A4DEK 018XTR almayı düşünüyorum. Ama adam akıllı bir inceleme bulamadım Türkçe olarak, kullananlar veya bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
1) Bazı laptoplarda olan CS:GO, Valorant tarzı oyunlarda harici ekran kartını kullanmama sorunu bunda da var mı?
2) Oyunlarda ısınma durumu nasıl?
3) Laptop düzgün kullanımda oyun oynatma ömrü kaç yıl olur acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:

17 inç modelini @Radeon RX 5500M hocam kullanıyor.

1)öyle bir sorunu yok.
2)BF5'te Max 84 gördüm 17 inç modeliyle.
3)5 sene tahminim.

10000 TL verip %45 NTSC monitör almak.
%45 nerde denmiş? Eski modelinde dahi %68 NTSC var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başka bir forumda bazı kişiler mux switch olup olmadığını iyi araştır dediler yoksa cs valorant gibi oyunlarda baya düşük FPS alırsın dediler.Fikriniz nedir

Başka bir forumda bazı kişiler MUX Switch olup olmadığını iyi araştır dediler yoksa CS Valorant gibi oyunlarda bayağı düşük FPS alırsın dediler. Fikriniz nedir?

Hocam bu MUX olayı intel işlemcilerde oluyor diye biliyorum ama yanlışınız olmasın ?

Başka bir forumda bazı kişiler mux switch olup olmadığını iyi araştır dediler yoksa cs valorant gibi oyunlarda baya düşük FPS alırsın dediler.Fikriniz nedir
Mux olayı intelde var sadece hocam bu modelde öyle bir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…