MSI anakart ile gelen Sound Blaster kurulumu

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda MSI Z170A GAMİNG M3 anakart aldım. Yanında gelen Sound Blaster gibi yazılımları kurmak istiyorum. Ancak lisans sıkıntısı yaşar mıyım? Veya sıkıntı çıkar mı? Gibi sorular aklımı karıştırıyor. Ürünümü Msi'ım web sitesinden kaydettim. Eğer bir bileniniz varsa cd olmadan bu kurulumları nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olabilir mi? İlginiz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cd kutudan çıktığı için lisans anahtarı istemez. Anakartla beraber gelen bir ürünü cd olmadan nasıl kurmayı düşünüyorsunuz acaba ? Kurulumu zaten basittir msi bu sonuçta.

Cd kutudan çıktığı için lisans anahtarı istemez. Anakartla beraber gelen bir ürünü cd olmadan nasıl kurmayı düşünüyorsunuz acaba ? Kurulumu zaten basittir msi bu sonuçta.
Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. Bilgisayarıma tüm uygulama ve oyunları dijital olarak kuracağım için cd sürücüsü almadım. Msi internet sitesinde x split gamecaster gibi yazılımlara erişme şansı sunuyor. Benimde merak ettiğim nahimic'e internet üzerinden erişip erişemeyeceğimdi. Recep ve Ali Ağabey videolarda bu yazılımlaracd sürücüsü kullanmadan erişiyorlardı, bende belki görürler ve yardımcı olurlar diye açtım bu konıyu. Yardımın için teşekkür ederim.

Arkadaşlar başlıkta yanlış yazılımı. İsmini yazmışım ve düzeltemedim. Kullanmam gereken yazılım nahimic'imiş.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı